Nakon što Adriatique zapali Hangar, sledi Raveolution after na tri stejdža!

Datum objave:06.10.2016

Pročitano:5092 puta

Datum održavanja: 07.10.2016

By:Višnja Filipović

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Ostao je još samo jedan dan do velike Raveolution žurke u Hangaru u Luci Beograd, gde će nastupiti švajcarska elektronska atrakcija Adriatique. Kao što smo već navikli kada je u pitanju Raveolution, i nakon ove žurke nas čeka spektakularan nastavak zabave – zvaničan Raveolution afterparty odigravaće se na 3 stejdža, a na njemu nas očekuje odličan domaći lineup, kao i gosti iznenađenja!

 

Adriatique

Zvanični Raveolution afterparty odigraće se „bermudskom trouglu“ Mladost, Ludost i Gadost, dobro poznatim klubovima u Karađorđevoj 44. Tamo će nas čekati Alternativa, John Belk, Vuk Smiljanić, Zwein, Bokee, Danijel Čehranov, ali i gosti iznenađenja. Karte za after mogu se kupiti na ulazu po ceni od 300 RSD, a za goste Raveolutiona biće organizovan i prevoz od Hangara do Karađorđeve.

Karte za Raveolution se mogu naći po ceni od 1.090 dinara još danas i sutra, dok će na ulazu na žurku karte koštati 1.300 RSD za obične i 2.000 RSD za VIP ulaznice.

 

Vodio vas na Raveolution!

Sve što treba da uradite je da tačno odgovorite na nagradno pitanje koje glasi: Kako se zove traka Adriatiqua koja je objavljena na specijalnoj kompilaciji povodom desetogodišnjice Diynamic etikete, za koju inače izdaje ovaj švajcarski tech-house duo?

 

Odgovore, sa imenom i prezimenom šaljite nam na redakcija@urbanbug.net, a troje najbržih koji daju tačan odgovor dobiće po dve ulaznice. 

 

Ako ste pažljivo pratili naše tekstove, onda ćete znati odgovor na nagradno pitanje, ako vam je pak promaklo, pogledajte kojih 10 traka Adriatiquea najviše gotivi ekipa Urban Buga

Sve vesti u vezi sa žurkom možete naći i na Facebook eventu, kao i na Raveolution Facebook stranici.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :