Nakon 13 godina Del Arno Band objavljuje novi album

Datum objave:06.12.2018

Pročitano:1635 puta

Najpoznatiji rege sastav na našim prostorima, nakon više od jedne decenije, 25. januara 2019. godine objaviće novi album pod nazivom „Ako ne znaš šta da radišˮ za Mascom records. Del Arno Band će tim povodom održati i veliki beogradski koncert u Domu omladine 9. februara.

 

Del Arno Bend

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiji i radili na novim stvarima, kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ove godine. Na albumu će se naći deset pesama, među kojima su i dva već objavljena singla „Još uvek ima nadeˮ i „Stari lekˮ, ali i potpuno novih osam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak.

Povodom izlaska novog albuma, Jovan Matić je izjavio:
„Realno je da svako pomisli da je pauza nastala između našeg prethodnog albuma i izdanja koje se nalazi pred nama prevelika. DAB prihvata tu kritiku bez pogovora i saopštava da su vremena preispitivanja završena još krajem 2015. i početkom 2016. godine. U godini kada smo doživeli da reggae muzika bude uvršćena na spisak svetske kulturne baštine UNESCA, sa radošću vam javljam da je novi album u štampi i da stiže konačno! Tačno znamo šta smo naumili, šta smo napravili i ne možemo da dočekamo da to sa svima vama koji nas znate odavno, ali i sa vama koji ćete nas tek upoznati, podelimo. Vratili smo se sebi, korenima naše muzike i napravili iskorak koji će vas svakako obradovati i iznenaditi. Ako ne znaš šta da radiš tu smo mi, Del Arno Band koji pred vas stavlja prvi poduhvat i poziva vas da zajedno krenemo napred."
Tokom decembra, bend će objaviti i spot za treći singl „Meni se okreniˮ.

Najvernija publika od danas ima priliku da u pretprodaji poruči novi CD po specijalnoj ceni od 559 dinara na sajtu www.mascom.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :