Barutana klub Beograd

Nakadia stiže u Barutanu ovog petka

Datum objave:22.08.2016

Pročitano:5865 puta

Datum održavanja: 26.08.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Jedna od najatraktivnijih predstavnica lepšeg pola u svetu globalnog di-džejnga i pravi mag za di-džej pultom, Nakadia, stiže u Barutanu sledećeg petka. Biće to žurka za prepričavanje jer uz Nakadiu nastupa snažna domaća podrška u sastavu Lea Dobričić, Ilija Đoković & Nick Lawyer.

 

Nakadia

Nakadia

Muzički put lepe Nakadie počinje na rodnom Tajlandu. Zemlja u kojoj je rođena nije joj pružila dovoljno mogućnosti za razvijanje muzike kojom je oduvek želela da se bavi. Prvi posao je bio modeling - ovaj poziv omogućio joj je da proputuje svet i zaljubi se u elektronsku muziku koja je u to vreme doživljavala svoj procvat. Ubrzo joj je postalo jasno da želi da bude di-džej, kupila je plejere i krenula da vežba. Eksperimentišući sa žanrovima u samom početku, otkrila je da joj afintet najviše “leži” u minimalu, deep hausu i tek hausu. Seli se u Berlin 2011. godine i tu stvari postaju zanimljivije - Nakadia se oprobava u produkciji i ubrzo stiže singl “Check & Run”, koji postaje prvi klupski hit u 2013. godini i provodi čak sedam nedelja na Beatport Techno top 40 listi! Danas, Nakadia je jedna od vodećih dama na svetskoj elektronskoj sceni sa preko 1000 nastupa u 60 zemalja i prebukiranim rasporedom mesecima unapred. Ova mlada dama nastupila je u mnogim legendarnim klubovima širom sveta, kao sto su Watergat Berlin, The Egg London, D Edge Sao Paolo, Lola Shangai i mnogi drugi.

 

Nakadia

Sledećeg petka, 26. avgusta, Nakadia stiže u Beograd - i to u Barutanu, najlepšu letnju muzičku pozornicu na otvorenom. Dobrodošlicu za di-džej pultom će joj, u ime svih Beograđana, poželeti Lea Dobričić, Ilija Đoković i Nick Lawyer, a ukoliko i sami želite da vidite i čujete set ovu nesvakidašnju damu, ulaznice možete kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 600 dinara. Požurite i nabavite svoju kartu na vreme jer će već od utorka, 23. avgusta, cena karte biti nešto viša.

 

Gde i kada su najbolje žurke u gradu? Pogledaj u našem kalendaru noćnih dešavanja


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :