Najtraženiji filmovi na FEST-u

Datum objave:06.02.2018

Pročitano:1666 puta

Lokacija: Beograd

U subotu, 3. 2.  je počela prodaja karata za 46. FEST, a interesovanje beogradskih filmofila je, kao i svake godine, očekivano veliko. Verna FEST-ova publika pohrlila je na blagajne da obezbedi najbolja mesta za filmske hitove, a oni koji su želeli da izbegnu gužvu ili odlazak do blagajne, karte su mogli da kupe i online preko Eventima.

Najveće interesovanje očekivano izaziva svečano otvaranje i film Tri Bilborda ispred Ebinga u Misuriju. Ovo ostvarenje nominovano za sedam Oskara sa Franses Mekdormand u glavnoj ulozi sasvim sigurno će biti jedan od filmova o kome će se najviše govoriti na ovogodišnjem FEST-u.

 

Call me by your name, Fest 2018.

Zlatnom palmom ovenčan film Skver (The Square) švedskog reditelja Rubena Estlunda takođe je jedan od favorita beogradske publike, kao i poetična ljubavna priča Luke Gvadanjina Skrivena ljubav (Call me by your name). Oblik vode (Shape of water), Venecijanski pobednik i lider u nominacijama za Oskara (čak 13) sasvim opravdano se našao na listi najtraženijih, a vizuelna raskoš kojom ovaj film Giljerma del Tora odiše je samo jedan od razloga zašto ga vredi pogledati upravo na velikom platnu Sava centra.

 

The Shape of water, Fest 2018.

 

FEST-ova publika već je navikla da očekuje kvalitet od kultnih reditelja, te su i ove godine siguran izbor dobro poznati reditelji i njihovi novi naslovi- Fatih Akin i film Niotkuda (In the fade), Pol Tomas Anderson i Fantomska nit (Phantom thread) kao i Roman Polanski i film Prema istinitoj priči (Based on a true story).

Popust od 10% na komplete karata traje do petka, 9. februara, a kompletno radno vreme blagajni i cene karata možete pronaći na sajtu www.fest.rs


Omogućena je i online kupovina karata za projekcije u Sava centru i Domu omladine putem Eventima, a link je dostupan i na naslovnoj stranici sajta FEST-a.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :