Barutana klub Beograd

Najpoznatiji rumunski live act: Premiesku na Easy Tiger žurci

Datum objave:17.07.2017

Pročitano:3509 puta

Datum održavanja: 21.07.2017

Lokacija: Disco splav Sloboda

Outdoor žurke koje počinju tokom dana i završavaju se u ranim jutarnjim časovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene. Easy Tiger taj hype napraviće i u Beogradu. Za drugo izdanje mesečne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada.  U petak 21. jula sa početkom u 18h i spektakularnim zalaskom sunca na reci, party će trajati do ranih jutarnjih časova.

 

Easy Tiger

Ovog petka Easy Tiger ekipi će se u posebnom dvanaestočasovnom događaju priključiti trenutno najpoznatiji rumunski Live Act - Premiesku, kao i gost iz Švajcarske, Mihael Simić. Podršku će uz Marka Nastića pružiti rezidenti serijala, Kristijan Šajković, Vanović i Vladimir Dragaš, a intro i outro set je rezervisan za specijalne goste.


Premiesku čine poznati rumunski duo Livio & Roby kojima se pridružuje George G. Esencija njihovog prepoznatljivog zvuka leži u inovativnosti instrumenata koje koriste; oni dizajniraju sopstvene konzole sastavljene od delova različitih mašina, ispunjavajući viziju o stvaranju elektronske muzike bez kompjutera. Ovaj koncept predstavljaju na Time Warp Labu u okviru ‘Premiesku Analogue Sound’ radionice u organizaciji Desolat etikete, za koju su izdali svoj debi album “Indirect”, u septembru 2012.

Ispunjena svetska turneja i izdanja za etikete kao sto su Vakant, Desolat, Apollonia, 20:20 Vision i Djebali ih pozicioniraju na 21. mesto Top 40 Resident Advisor Live Act Polla za 2016. godinu.

Karte za ovu žurku možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjižarama, WinWin shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs po ceni od 600 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :