Najbolji svetski festivali ove jeseni

Datum objave:16.08.2016

Pročitano:4427 puta

Festivalska sezona neće se završiti sa odlaskom leta, naprotiv pretvara se u festivalsku jesen koju nećete želeti da propustite. Hladnije vreme u septembru dodatno će zagrejati marokanski Oasis festival koji osim dobre muzike nudi i pogled na predivne Atlas planine, dok je oktobar rezervisan za Amsterdam Dance Event koji je spremio čitav spektar žanrova elektronske muzike.

 

 Oasis festival

Dnevno uživanje na Oasis festivalu


Oasis

Ovaj festival se održava u luksuznom hotelu The Source, a na njemu se može čuti savršeni spoj hausa, tehna, diska i elektronike. Usijano marokansko sunce osiguraće opuštenu atmosferu tokom dana dok se posetioci rashlađuju pored bazena, uz jogu ili masažu ili uživaju u lokalnoj uličnoj hrani i spektaklularnom pogledu na Atlas planine.

 

Oasis festival

 

Kako noć pada, vrelina se seli na dancefloor uz nastupe najboljih di-džejeva. Za ovogodišnje izdanje na lineupu su se našli Bicep, B. Traits, David August, Dixon, Derrick May, Dubfire, Eli & Fur, Helena Hauff, Hunee, Job Jobse, Tale Of Us, The Black Madonna I Virginia. Festival se održava od 16. do 18. septembra, a više informacija možete naći na theoasisfest.com.

 


Amsterdam Dance Event
Vibrantni klupski i noćni život u Amsterdamu dobija potpuno novu dimenziju tokom pet dana u oktobru kada ovaj grad postane svetski centar elektoronske muzike koji poseti i po 375.000 ljudi.

 

ADE / Foto: Vincent van der Boogaard

ADE / Foto: Vincent van der Boogaard

 

Amsterdam Dance Event je najveći svetski klupski festival elektronske muzike. Od 19. do 23. oktobra ugostiće preko 2.200 internacionalnih izvođača koji će nastupiti na više od 100 popularnih lokacija kao što su Melweg, Closure, Gashouder i druge. Ove godine festival otvara specijalni koncert Henrika Schwarza i Metropole Orkesta, a na lineupu su se našli Ben Klock, Daniel Avery, Fedde Le grand, Jeff Mills, Noisia, Rebolledo, Ricardo Villalobos i Skepta. Za više informacija posetiti www.amsterdam-dance-wvent.nl.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :