Najbolji svetski DJ-evi na SMIRNOFF ILLUMINATO žurkama ovog vikenda!

Datum objave:12.03.2015

Pročitano:13921 puta

Datum održavanja: 13.03.2015 - 14.03.2015

Lokacija: Magacin Depo, Beograd / Spens, Novi Sad

Dve velike Smirnoff Illuminato žurke će se održati ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu. Očekuje se da će rasplamsati već odličnu energiju koja postoji kod ljubitelja kvalitetnog elektronskog zvuka i odličnog provoda jer su se Love Fest i Green Love dokazali kao orgaizatori najboljeg provoda na ovim prostorima. Obe žurke je podržao najpoznatiji svetski brend votke Smirnoff koji kroz razne zabavne aktivacije svaku žurku pretvori u jedno nezaboravno iskustvo.

 

Najbolji svetski DJ-evi na SMIRNOFF ILLUMINATO žurkama ovog vikenda! | Beograd & Novi Sad | 2015


Prva žurka je najavljena za petak 13. mart u beogradskom Hangaru, a glavna zvezda Smirnoff Illuminato Love Fest Fire žurke u našoj prestonici biće Joris Voorn, jedan od najpoznatijih holandskih di-džejeva i producenata.

 

Najbolji svetski DJ-evi na SMIRNOFF ILLUMINATO žurkama ovog vikenda! | Beograd & Novi Sad | 2015

 

Voorn je odrastao u muzičkoj porodici, pa zato ne čudi činjenica da je danas među najtraženijim tech house di-džejevima u Evropi. Njemu će se pridružiti di-džej Secret Cinema, dobitnik nagrade za najboljeg holandskog producenta. Domaća podrška ovog puta biće dvojac Ivan Radojević i Luka Vuković, kao i Predrag Petković a.k.a. di-džej Mene. Lovefest Fire Stage je prošlog leta dobila epitet najvatrenije bine u zemlji sa više od 60.000 novih fanova tako da se od ovih organizatora može očekivati zabava koja parira najboljim svetskim festivalima i ove godine.

 

Najbolji svetski DJ-evi na SMIRNOFF ILLUMINATO žurkama ovog vikenda! | Beograd & Novi Sad | 2015


Druga žurka je najavljena odmah dan posle, u subotu 14. marta u novosadskoj hali Spens. Smirnoff Illuminato Green Love žurka ugostiće specijalnog izvođača, di-džeja i producenta sa 20 godina dugom karijerom, čuveni Uto Karem nam dolazi iz Italije. Uz njega će nastupiti i domaći fantastični di-džejevi Petar Dundov, Lea Dobričić, Vladimir Aćić i Respect DJs Showcase. Ovo je prva u nizu od Green Love žurki u 2015. godini i preporučujemo vam da ne propustite ni jednu, dobra muzika i sjajna atmosfera su zagarantovani.

 

Zbog dana žalosti, druga Smirnoff Illuminato žurka pomerena je za nedelju, 15. mart u ponoć.

Ulazi na SPENSu se otvaraju u 22 časa, a žurka počinje tačno u ponoć. Sve pozivnice važe do 1 čas posle ponoći.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :