Najbolji regionalni RHCP tribute bend: RITAM SEX-I-JA i na Božidarcu

Datum objave:18.05.2016

Pročitano:4225 puta

Datum održavanja: 20.05.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Kako su svet "čačnuli" novom pesmom "Dark Necessities" i turnejom na koju kreću, a kojom će promovisati album ​"The Gateway", koji će objaviti u narednih mesec dana, Red Hot Chili Peppers su ponovo došli u žižu svetske rokenrol javnosti.
Na našim prostorima pomama za ovim bendom nikada nije ni prestajala, a posebno otkako je aktivan bend RITAM SEX-I-JA - najbolji regionalni RHCP tribute band!

 

RITAM SEX-I-JA i Stereo Deficit

Nakon izuzetno posećenog spektakla koji su priredili u Mikser Hausu, RITAM SEX-I-JA će zajedno sa prijateljskim sastavom STEREO DEFICIT prvi put nastupiti u Božidarcu - u petak, 20. maja, sa početkom u 20h.


Stereo Deficit izvode najveće hitove grupe Arctic Monkeys, pored Peppersa jednog od omiljenijih bendova Beograđana, te će petak u Božidarcu definitivno obeležiti veče hitova koje Beograd napamet zna, uz koje voli da skače, da se znoji i da promukne! Jer Peppersi i Monkeysi se pevaju na sav glas!

 

RITAM SEX-I-JA i Stereo Deficit


Ulaznice u pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac koštati 500 dinara.  Ostalo je još malo vremena da se uživa u koncertima u Božidarcu pre redovne letnje pauze, zato u petak, 20. maja, pravac Božidarac.

 

Vodimo vas na svirku u Božidarcu! Prvo troje koji nam pošalju ime i prezime na redakcija@urbanbug.net dobiće po dve ulaznice. Ne zaboravite da u subject mejla stavite ime svirke. 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
drk
04.07.2016 22:37
najbolji rhcp tribute my ass, pičke jebene kurca ne valjaju, bitno da ih se gura svugdje, NEMAJU POJMA PLJUGERI Basist bi morao prodat opremu iste sekunde jer nezna ni jednu pjesmu odsvirat bez da sve zajebe, nek se gone u pičku mater, odjebite s tim fulirantima!


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :