Najbolji od najboljih ovog vikenda u Barutani!

Datum objave:17.06.2016

Pročitano:3133 puta

Datum održavanja: 17.06.2016 - 18.06.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Sa najlepše letnje party pozornice ovog vikenda dolaziće samo najkvalitetniji bitovi, a za to će se postarati fantastičan lajnap na čijem ćelu su Lea Dobričić, Boža Podunavac, Regen i bristolska legenda Roni Sajz.

 

Lea Dobričić

Petak, 17. jun u Barutani, rezervisan je za domaću tehno plejadu najkvalitetnijih di-džejeva – pored Lee Dobričić, prve dame naše tehno scene, za pultom će se naći mastor Boža Podunavac, a sa njim još i Miloš Pavlović, poznatiji kao Regen. Barutana garantuje odličan provod, a svi oni koji žele da obezbede ulaz na vreme, mogu kupiti ulaznice u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 400 dinara za regularnu, odnosno 700 dinara za VIP kartu.

 

Roni Size

Samo dan kasnije, u subotu 18. juna, u Barutanu stiže legendarni drum’n’bass producent i DJ Roni Size, koji će nastupiti uz svog kompanjona Dynamite MC-ja. Da žurka zaista bude nezaboravna potrudiće se podrška u sastavu Codex, Splash Heads, Nikola Džonidža Stanković & Don Dada, Marko Obradovic Edge i Kastiljas MC.

Svoje prvo izdanje Roni je zabeležio davne 1993. godine, a nakon uspešne karijere duge 23 godine, bristolski DJ i producent je u nastavku 2016. godine najavio još novih projekata i izdanja. Domaća publika imaće priliku da ga čuje ove subote u Barutani, a ulaznice za ovaj spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 700 dinara za regularnu, odnosno 1.000 dinara za VIP ulaznicu. Vlasnike VIP karata čeka posebno dizajnirana platforma na otvorenom, koja omogućuje kompletan doživljaj žurke.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :