Naissus Fest: Dimiz, Martin Buttrich, Carlo Lio i TKNO u hali Čair

Datum objave:22.11.2016

Pročitano:4616 puta

Datum održavanja: 09.12.2016

Lokacija: Hala Čair

Nakon i više nego uspešnog Naissus festa koji je održan 11. juna u rovovima niške Tvrđave, a kome je prisustvovalo, 4.000 ljudi, organizatori su odlučili da naprave još jedan festival u ovoj godini. U hali Čair 9. decembra 2016. sa početkom u 22:00 sata, gostovaće četiri DJ-a, lineup ovog puta izgleda ovako: Dimiz, Martin Buttrich, Carlo Lio i TKNO. 

 

Naissus Fest


Ceo projekat je osmišljen sa ciljem da gradu Nišu podarimo događaj sličan velikim svetskim i evropskim festivalima , koji će u narednim godinama, nadamo se, dostići zavidnu reputaciji kako u našoj zemlji tako i u Evropi , i postati jedan od simbola grada Niša. 

 

Martin Buttrich


Regularna cena karte je 690 dinara, a cena VIP karte je 1.290 dinara i mogu se kupiti u svim WinWin Shopovima i na sajtu www.ddtickets.rs.

 

Carlo Lio

Projekat „Naissus Fest“ po prvi put je organizovan u martu 2012. godine pod imenom Naissus Haus Fest, i već u prvoj godini zabeležio je veliki uspeh. Događaj je u četiri godine ( 2012, 2013, 2014, 2015 ) godine posetilo oko 20.000 ljudi, a o atmosferi i samoj organizaciji najbolje govore komentari stranih DJ-eva koji su nastupili ( DJ Ralvero, DJ Steff De Campo i Guidomo, Dannic, Federico Scavo, Mike Vale, Thomas Newson, Cuartero, Beltek), i njihovih agenata koji su uživo pratili događaj.

 

TKNO

 

 

Da je festival protekao fenomenalno, govori i to da je Dannic (nabolji mladi DJ za 2013. godinu, kao i jedan od DJ-eva koji je najviše napredovao na DJ MAG listi ) izdao numeru ''Ignite'', čiji je spot potkrepio insertima sa Naissus house festa 2013.  i koji je pogledalo više od 500,000 gledalaca.

 

DMZ

 

Takođe NHF se našao i u dokumentarnom filmu ''10 years of dance house music'' u kome o usponu house muzike i najboljim festivalima - predstavnicima iste govore imena poput Mark Knighta, Fatboy Slima, Steve Angella, Hardwella, Armin Van Burena i mnogih drugih.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :