NA SLOBODI PRVI BEOGRADSKI BBQ RAVE

Datum objave:26.07.2017

Pročitano:2026 puta

Ako volite malo jači petak koji počinje još u ranim popodnevnim časovima, a nastavlja se do kasno u noć, ne smete propustiti ono što vam je spremio Disco Splav Sloboda.

 

28. jula Sloboda otvara vrata svog prvog Belgrade Barbeque Afterwork Matinea svima onima koji žele da obraduju sva svoja čula! U ovom poduhvatu pomoćiće im fantastični Submarine burgeri koji su bez premca najbolji u gradu, a osim u fantastičnom ukusu svi posetioci će imati prilike da čuju mnogo kvalitetne muzike. Ovaj bbq rave okupiće impozantan DJ line up: Dee, Pion, Nexie, NMJN, Mancha, Luminous, John Belk, Teo Trunk, Mark Panic, Peter Portman, Milos Starcevic, Goran Starcevic, Nevena Jeremic, Danijel Cehranov, Nenad Jovanovic, Calavera & Manya.

 


Disco splav Sloboda je novo urbano mesto na reci, letnja naslednica kultnih beogradskih klubova Mladost i Ludost. Sloboda je otvorena krajem prošle letnje sezone, a ove sezone je prebačena sa stare lokacije na Sajamski kej, gde otvara vrata svim klaberima željnim dobre muzike. Na Slobodi se u redovnom programu mogu čuti najkvalitetnija domaća DJ imena, dok se periodično organizuju i žurke sa atraktivnim gostima iz inostranstva. Sloboda mami posetioce ne samo svojim odličnim muzičkim programom, već i jednim od najlepših klupskih enterijera u gradu.


Ulaz na ovaj događaj je besplatan – iskoristite jedinstvenu priliku da uživate u odličnim burgerima i još boljoj muzici ovog petka u dnevnoj varijanti, na jednom od najlepših beogradskih splavova.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :