Na psy trance festivalu predavanje o nastanku psy trance scene u Srbiji!

Datum objave:13.06.2016

Pročitano:8949 puta

Datum održavanja: 18.06.2016 - 19.06.2016

Lokacija: Selo Paštrić,

Forest Fest je muzički festival koji nudi nešto potpuno drugačije no što smo imali priliku da vidimo do sada.

 

 Forest Fest 2016

Festival se održava ovog vikenda 18. i 19. juna u srpskoj šumi, u selu Paštrić, nedaleko od Mionice, 25 km od Valjeva.

U okviru festivala desiće se istorijski momenat, a to je predavanje legendarne TECHNOKRATIA-e o nastanku psy trance scene u Srbiji. Predavanje će biti 18. juna sa početkom u 14 časova, a držaće ga tvorac brenda TECHNOKRATIA – Dušan Kaličanin.

 

 Mapa Forest Festa


U okviru muzičkog programa nastupiće preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i sl.

Festival je kreiran po uzoru na najeminentnije festivale kao što su Ozora, Samsara, Boom i moći ćete da uživate u umetničkim sadržajima kao što su egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije,izložbe, radionice i body painting u RELAX sadržaju kao što je Shiatsu masaža, Yumeio terapija, kupanje u reci Ribnici, kampovanje, odmaranje u Banji Vrujici...

 

 Program Forest Festa

Pored toga festival nudi sjajan turistički program kao što noćenje u seoskim domaćinstvima, poseta raznim kulturnin i istorijskim znamenitostima o kojima više možete saznati na www.mionica.rs.

Verovali ili ne, postoji čak i organizovan dečiji program koji nudi deci upoznavanje sa načinom života u seoskoj sredin, boravak u prirodi i čistom vazduhu, sakupljanje lekovitog bilja, pravljenje herbarijuma. - snalaženje u prirodi i takmičarske igre, druženje sa domaćim životinjama, kreativne radionice (heklanje, vez, briga o domaćim životinjama, ubiranje biljnih podova, bojenje na platnu bojama od biljaka, oslikavanje kamena), domaću ishranu kao što su uštipci,kačamak,proja, gibanica, domaći hleb, sir, kajmak, mleko, sarma od vinove loze, čorba od zelja, prirodni domaći sokovi i slično.

Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu. Sve što treba da ponesete je svoj šator! Za zainteresovane roditelje obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

 

Forest Fest  2016

Karte su do 17. juna 1400 dinara, a na samom ulazu cena karte je 1600 dinara. Takođe festival nudi organizovan prevoz autobusom ili kolima. Za sve informacije posetite Facebook stranicu.

Očekuje vas nezaboravan provod, a ako se još uvek premišljate da li da posetite Forest Fest pogledajte sledeći video   

 

 

Zato pravac WinWin shop ili jednostavno naručite vašu kartu preko internet preko DD TICKETS.

www.technokratia.com
 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :