Na korak do burn Residency finala na Ibici!

Datum objave:09.06.2014

Pročitano:4098 puta

Uzbuđenje koje je prethodnih meseci pratilo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency, lagano se približava svom vrhuncu. Naš predstavnik Dušan Lazović sada je na korak do velikog finala na Ibici! Njega, kao i predstavnike ostalih zemalja, očekuje najluđe iskustvo do sada – dvonedeljni bootcamp u epicentru elektronike. Finalisti će proći kroz intenzivni program pun iznenađenja i pokazati da li su spremni za način života DJ zvezde koji podrazumeva mnogo rada, ali i provoda. Oni će od 21. juna imati neverovatnu priliku da uče od majstora Petea Tonga i Carla Coxa, da partijaju po najboljim žurkama i da iskuse čudesnu ostrvsku energiju, kao i da pred centralnim burn Residency timom pokažu šta znaju i prođu niz izazova koji će odlučiti o pobednicima. Nakon toga, za petoro najboljih startuje ostvarenje sna – letnja rezidentura u klubovima Privilege, CafÈ Mambo, Zoo Project i Sankeys, a jedan će biti proglašen DJ Superstarom i potpisati ugovor vredan 100 hiljada evra.

 

 

Za našu DJ damu Leu Dobričić, prošlogodišnju burn Residency pobednicu, dvonedeljni program na Ibici bio je katapult do uspeha. Ona je trijumfovala već u prvom izazovu, koji je organizovan nepuna 24 sata po dolasku. Učesnici su se takmičili u DJ miksu, a Lea se pobedom plasirala u veliko finale. Drugi izazov bio je pravljenje remiksa jednog od superstar mentora Macea Plexa, a treći, izazov iznenađenja - odabir trake za zalazak sunca u CafÈu Mambo. Menadžeri klubova proglasili su još troje finalista i tako formirali šestorku kojoj je ostalo još da predstavi svoje veštine kroz jednosatne DJ setove. Lea je ukrstila gramofone DJ Collective Machine u klubu Privilege i zahvaljujući svom ozbiljnom DJ znanju, kao i harizmi kojom je osvojila publiku, briljirala je i dobila rezidenturu u ovom klubu.

 

 

Zahvaljujući pobedi na burn Residency, Lea je radila subotom na Elrow žurkama u klubu Privilege, a delila je DJ booth i sa legendarnim Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila petak veče na Exit Dance Areni sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Nakon završetka sezone na Ibici i povratka u Srbiju, ona nastupa svakog vikenda širom zemlje i inostranstva i opravdava status evropske DJ zvezde.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :