Na 11. Demofest želi 458 demo bendova

Datum objave:04.04.2018

Pročitano:667 puta

Datum održavanja: 19.07.2018 - 21.07.2018

Lokacija: Banja Luka

Na binu Demofesta se ove godine želi popeti 458 demo bendova sa područja cijele ex-Yu, što govore rezultati nedavno okončanog konkursa najpoznatijeg i najvećeg festivala demo bendova na Balkanu.

 

Najveći broj prijavljenih demo bendova je iz Srbije i Hrvatske, kao i BiH, te nešto manje iz Slovenije, Makedonije i Crne Gore.
"Kako smo već navikli, posljednjih dana nam je stigao naveći broj prijava, a sada nas čeka posao na njihovom razvrstavanju. Nakon toga, validne i potpune prijave za eventualni nastup u Banjaluci, gdje će uz podršku Banjalučke pivare i UNESCO-a 11. godinu zaredom biti održan Demofest, putuju do članova našeg stručnog žirija na preslušavanje i ocjenjivanje", kaže Brankica Raković, PR direktor Demofesta.

 

Grupa Slonz


Iz Demofesta dodaju da će rezultati konkursa i imena članova žirija biti poznati u junu, a biće objavljeni na zvaničnoj stranici festivala www.demofest.org, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Demofesta.


"Pošto smo uspješno okončali prvi dio ovogodišnje komunikacije, uskoro očekujte i prva imena revijalnog programa Demofesta", navodi Raković.


Ovogodišnji Demofest će biti održan od 19. do 21. jula na prostoru tvrđave Kastel u Banjaluci.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :