MYEXIT COMMUNITY SAJT

Datum objave:05.04.2007

Pročitano:3770 puta

By:Exit team


Višemesečni rad EXIT web tima urodio je plodom i svetlo virtualnog dana ugledao je - MyExit Community, sajt namenjen svima koji svoje ideje, stavove i razne umotvorine žele da podele sa drugima. Već je okupio više od hiljadu članova (and counting) i počinje da živi nekim svojim životom čiji je razvoj sve zanimljivije pratiti. 

MyExit je online zajednica; festival najrazličitijih kreacija koji traje čitave godine, sajt koji čine lične stranice svih njegovih članova. Kao i drugi community sajtovi, pruža mogućnost svakom članu da ga koristi shodno svojim željama i potrebama. Kroz tekstove na blogu, preko foruma, komentara, galerija slika, glasanja i mnogo čega drugog, članovi uređuju svoju stranicu i zajedno sa ostalima stvaraju duh community sajta.

Zajednica se uvećava, a sa njom i broj zanimljivih ostvarenja njenih članova. Fenomeni i opšta mesta svakodnevice dobijaju sve interesantnija objašnjenja, posebno začinjena komentarima. Demo bendovi otvaraju svoje stranice, neafirmisani umetnici stiču svoje prve poklonike, vlasnici stranica se uveliko druže i razmenjuju ideje i informacije.

Provereno uspešan koncept community sajta novu potvrdu dobija i kroz MyExit. Zaživeo je sajt kao mesto okupljanja koje svakodnevno generiše nove sadržaje. Community promoviše Internet kao medij koji pruža mnogo više mogućnosti od uobičajenog slanja mejla i snalaženja sa prvih deset rezultata Google pretrage. Članovi postavljaju linkove ka drugim sajtovima, šire vesti o novim, najčešće veoma user friendly aplikacijama i uvek su raspoloženi da pomognu drugima.

Svakog meseca izlazi i My.PDF online magazin sa najinteresantnijim postovima članova MyExita.

Community raste, a uskoro će se pojaviti i neke nove mogućnosti i funkcije sajta. Svake nedelje, autor najzanimljivijih sadržaja dobija kartu za EXIT 007. 

Biće i drugih iznenađenja. 

Vidimo se online!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :