Muzika za dušu i telo: Kollektiv Turmstrasse u Magacinu Depo

Datum objave:14.04.2017

Pročitano:3954 puta

Datum održavanja: 29.04.2017

Lokacija: Magacin Depo

Blender nastavlja da melje i posle niza najkvalitetnijih bukinga dovodi dugo očekivani duo Kollektiv Turmstrasse koji će nastupiti 29. aprila u Magacinu Depo, a domaća potrška biće Nikolica i Ilija Đoković. Od samog početka svoje karijere Kollektiv Turmstrasse izdvajaju se kao jedni od onih artista koji uvek daju više. Ovaj Hamburg/Berlin duo među retkim je izvođačima koji prave i predstavljaju muziku za dušu i telo.

 

Kollektiv Turmstrasse / Foto: davidrasche.de

Kollektiv Turmstrasse / Foto: davidrasche.de

Njihova zajednička karijera započeta je 1998. Kada su se kako i sami kažu prepoznali kao jedni od retkih musičkih nerdova tog vremena. Njihov prodavac prloča, jako verujući u njihov zvuk, podstakao ih je da objave svoju prvu traku Turmstrasse za lejbl Electronic Parlament, 2001. godine.

 

Kollektiv Turmstrasse / Foto: davidrasche.de

Foto: davidrasche.de

Njihova produkcijska karijera nastavljena je prvim debi albumom Rebellion der Traumer kroz koji su predstavili za tadašnje vreme potpuno novi zvuk, elektronski melodičan, downtempo ritam sa elegantnim vokalima. Ubrzo nakon sigli su i remixi za velike izdavačke kuće poput Cocoon, Get Physical, Soma, Poker Flat, Soma, Defected, Systematic i Traum, za koje su obradili trake poznatih imena od kojih su neka Trentemoller, Hot Chip i Terry Lee Brown Jnr.

 

 

Njihov definitivni highlight nastao je izdanjem Sry I’m Late EP-em za veliki Diynamic lejbl sa kojeg se izdvojila traka Sorry I Am Late koja je bila jedna od Beatport najprodavanijih pesama 2015., a takodje i kao jedna od top 10 traka cele svetske elektronske scene.

Svojim live act nastupima Kollektiv Turmstrasse na emotivnom nivou povezuju svoju muziku sa publikom i svojim prelepim melodijama daju oslonac ritmu.

 

 

Uz Kollektiv Turmsrasse kao domaća podrška te večeri slušaćemo Iliju Djokovića i Nikolicu. 
 Pretprodaja ulaznica na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima. Više informacija na Facebook eventu

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :