Musicology Barcaffè Sessions: Veliko interesovanje za koncert Hindi Zahre

Datum objave:18.01.2017

Pročitano:3511 puta

Datum održavanja: 09.02.2017

Lokacija: Bitefartcafe

Hindi Zahra, svetski poznata marokanska kantautorka, nastupiće u sklopu Musicology Barcaffè Sessions, 9. februara u klubu Bitefartcafe.

 

Hindi Zahra


Karata za koncert je ostalo jako malo, a broj mesta je striktno ograničen. Ovoliko interesovanje za koncert uopšte ne čudi, s obzirom na to da će nastup ove unikatne umetnice na Musicology Barcaffè Sessions ujedno biti i njen prvi nastup u Srbiji. Organizatori savetuju sve one koji žele da uživo čuju Hindi, da što pre obezbede svoju kartu.

Hindi Zahra, pevačica baršunastog vokala, dobitnica je prestižnih nagrada "Constantin" i "Victoires de la Musique". Rođena u Maroku, sa prebivalištem u Parizu, Hindi sebe opisuje kao uvek nemiran, slobodan duh. Ćerka vojnika i majke koja se bavila glumom i pevanjem, rođaka muzičara koji su stvorili marokansku psihodeličnu scenu, Hindi Zahra spaja sve ove uticaje u jedno skladno i jedinstveno muzičko iskustvo.

 

Hindi Zahra


Zahra obožava da priča priče - ali samo o sopstvenom proživljenom iskustvu - i da ih pretoči u muziku. Upoređivali su je sa Bili Holidej, Dženis Džoplin i Pati Smit. Sa malo bluza, džeza i neobičnog marokanskog etna, Zahra je gotovo sama aranžirala i stvorila svoju muziku, kao samouki multiinstrumentalista.

Koncerti Musicology Barcaffè Sessions zamišljeni su kao intimni užitak i bliska interakcija između umetnika i posetilaca koncerta, te je broj karata striktno ograničen. Ovakvom jedinstvenom uživanju u kvalitetnoj muzici doprinosi partner festivala Barcaffè, čija šoljica aromatičnog espressa poziva sve ljubitelje kvalitetne kafe na optimizam i druženje, ovaj put uz originalne note Maroka u Beogradu.

Karte su u prodaji na svim prodajnim mestima eventim.rs i ddtickets.rs, kao i putem sajtova distributera.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :