Musicology Barcaffè Sessions: Internacionalna zvezda Bernhoft prvi put u Srbiji

Datum objave:21.09.2017

Pročitano:2938 puta

Datum održavanja: 19.10.2017

Lokacija: Beograd

Norveški multi-instrumentalista, Bernhoft, koji je trenutno apsolutni hit u svetu, 19. oktobra nastupa u Bitefartcafeu u sklopu Musicology Barcaffè Sessions.

 

Karte za koncert su u prodaji putem mreža www.eventim.rs i www.ddtickets.rs.


Bernhoft je solo projekat multiinstrumentaliste i kompozitora Jarla Bernhofta. Ovaj čovek – bend je postao poznat po svojim složenim i fascinantnim živim nastupima, zbog čega je 2014. dobio i Gremmy nominaciju za "Najbolji R&B album".
«Posebno sam srećan kada dolazim prvi put u neku zemlju i jedva čekam da se predstavim Srbiji. Čuo sam da beogradska publika izuzetno voli muziku i ume u njoj da uživa, ali i da ima visoka očekivanja, prepoznaje kvalitet i iskrene emocije umetnika. Izuzetno cenim to i siguran sam da ćemo se povezati» poručio je Bernhoft.

 

Musicology  Barcaffe Sessions, Bernhoft

Nakon albuma "Solidarity Breaks" (2011), kojim se pozicionirao na svetskoj muzičkoj sceni, Bernhoft je rasprodao nekoliko turneja koje su pobrale najbolje kritike kako u Norveškoj, tako i širom sveta. Njegova jesenja turneja 2016. godine je obuhvatila više od 30 nastupa u Norveškoj, Danskoj, Austriji, Švajcarskoj, Francuskoj, Belgiji, Holandiji i Nemačkoj, dok u Srbiju stiže po prvi put u oktobru.


Nakon Bernhofta, u sklopu serijala će nastupiti jedna od najvećih jazz zvezda današnjice, Robert Glasper, koji je prvi put na turneji sa svojim triom i DJ Sundance. Oni stižu u Beograd 22. i 23. novembra, nakon čega će nastupiti i u okviru ljubljanskog izdanja Musicology Barcaffè Sessions, 24. novembra. Prateći najfinije tonove i note, bogata aroma i pun ukus Barcaffè espressa upotpuniće uživanje u ovom jedinstvenom koncertnom iskustvu. Svaka šoljica Barcaffè je jedna dobra i uvek nova priča koja vraća osmeh na lice. Baš kao i intiman klupski nastup omiljenog benda.


Musicology Barcaffè Sessions poziva sve ljubitelje dobre muzike da se pridruže akciji “press play” (pritisni play), odnosno da isprate izvođače ovog muzičkog serijala i ako za njih ranije nisu čuli, tako što će otići na youtube, poslušati i, ukoliko im se izvođač dopadne, doći na koncert. Ovom akcijom, Musicology Barcaffè Sessions će, zajedno sa publikom, raditi na širenju vidika i raznolikosti muzičke ponude i koncertne kulture, kako bi naša zemlja postala češća stanica na turnejama alternativnijih izvođača. Koncerte u sklopu ove akcije možete lako pronaći uz hashtag #pressplay na društvenim mrežama.
Uživajte u najboljoj muzici i vrhunskom espressu. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :