Music Test 2015: Audicije za najtalenovanije rock, pop i hip - hop autore!

Datum objave:04.09.2015

Pročitano:4043 puta

Datum održavanja: 17.10.2015

By:Marija Bogdanović

Lokacija: Beograd

Music Test je muzička manifestacija posvećena afirmaciji autora u tri žanra: pop, rock i hip - hop. Manifestacija ima takmičarski karakter, a najtalentovanije muzičare očekuje snimanje albuma i spota

Mesta za prve tri Music Test audicije su popunjena! Ako ste muzički autor u rock, pop ili hip -hop žanru, požurite sa prijavama! Upražnjena su mesta za još četiri audicije, a najbolje muzičare na kraju ovog specifičnog muzičkog maratona očekuju vredne nagrade – snimanje albuma i spota!

 

Music Test 2015: Audicije za najtalenovanije rock, pop i hip - hop autore!

 

Music Test daje šansu mladim, neafirmisanim muzičarima da se popenju na scenu i pod svetlima reflektora predstave svoju muziku. Sve što treba da urade je da se prijave preko sajta musictest.org, pošalju svoj demo ili drugi snimak i organizatori će im se javiti i pomoći im da se pripreme za prvi nastup.

 

Music Test je prvi put održan 2014. godine, a ove godine tražimo najtalentovanije muzičke autore cele jeseni. Prva audicija održaće se 17. oktobra u Beogradu, a preostalih šest na svakih sedam dana do polufinalne večeri. Pobednici u sva tri žanra biće proglašeni u večeri velikog finala.

 

Music Test 2015: Audicije za najtalenovanije rock, pop i hip - hop autore!


Organizatori ohrabruju sve muzičke autore da se prijave, bez obzira na njihov socio – ekonomski status, grad iz kog dolaze ili druge različitosti, jer pored doprinosa razvoju kulturnog i umetničkog života Srbije, žele da razvijaju i zdrav takmičarski duh i daju šansu svima.

 

Više informacija možete pronaći na sajtu musictest.org i zvaničnim Facebook i Twitter stranama manifestacije.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :