Music: Rebel B & Codex

Datum objave:08.05.2014

Pročitano:3749 puta

Uveliko afirmisana imena, koja će biti deo radionice produkcije zvuka na CONS Projectu su i REBEL B i CODEX. Njihov zadatak je da prijavljenima za radionicu daju pesmu koju će moći da remiksuju. Takmičari će na početku dobiti eksportovane kanale pesme koja će biti remiksovana, a zatim će imati 7h da završe i predaju sudijama svoj #RMX. Nakon što istekne vreme određeno za remix sudije će proglasiti pobednika i dodeliti nagrade. Pobednički remiks biće uključen u montažu afterparty videa.Rebel B je umetničko ime Nemanje Jovanovića, koji je na domaćoj muzičkoj sceni prisutan od 2000. godine. Njegovo ime se vezuje za drum’n’ bass i dub step žanrove. Žurke koje je Rebel B organizovao su bile poznate kao ‘’Borba Titana’’u nekada poznatom klubu Francuska sobarica, a od nedavno radi novi koncept pod nazivom ‘’Back to Bassics’’ u klubu KPTM.

Rebel B stoji iza projekta Balkan Dubstep Unit.

Ranko Marić – Phase je deo tima Codex, koji je dugo prisutan na domaćoj sceni, poznat po drum’n’bass žurkama u Domu Omladine, zatim na Kolosui nekada jako popularnom splavu Exil. Od 2004. bio je talas vrlo posećenih žurki na Akademiji, gde su dolazila neka poznata svetska imena, ali svakako su postali najpoznatiji po organizaciji čuvenih EVOLUTION žurki,koje su u SKC brojale najpoznatija imena aktuelne scene elektronske muzike (od drum’n’bass-a, dub stepa, break beat-a do techno muzike )

 

: Pendulum, Bad Company, MC AD, Freestylers…

 


Codex se mogu pohvaliti lepim internacionalnim iskustvom, a svakako im je jedan od važnijih nastupa bio u New Yorku. Trenutno rade na svom label-u koji se zove Metnem i imaju u planu da okupe talentovane ljude iz celog regiona na temu drum’n’ bass pravca.

Facebook Codex

 

Facebook Rebel B

 

Facebook Balkan Dubstep Unit

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :