Barutana klub Beograd

Music Reactions objavio prve izvođače trećeg REACT-a

Datum objave:10.08.2018

Pročitano:3153 puta

Datum održavanja: 06.10.2018

Lokacija: Beograd

Misteriozni duo 999999999 u režiji Music Reactions-a šestog oktobra u katedrali Drugstore-a.


„Postoje stvari koje su nam znane i one koje su nam nepoznate. Sve ono između jesu vrata percepcije“. - A. Huxley

Nepoznato. Neizvesnost. Slučajnost. Sudbina.


Tradicionalnim REACT eventom kojim će započeti svoju treću sezonu, šestog oktobra, Music reactions potrudiće se da beogradskoj publici otvori nove perspektive kroz zvuk i svetlo, vodeći se time da su to perceprcije koje su njima, pored muzike, najpoznatije.

 

React


Dug niz umetnika koje su do sada beogradskoj publici premijerno predstavili na svojim događajima: I Hate Models, Under Black Helmet, Schwefelgelb, Anetha, Raär, Charles Fenckler, Emmanuel, Technokunst, Clara Cuve; ovog oktobra nastaviće otvaranjem portala tamnog zvuka isprepletenog najjačim emocijama.

 

 

Predstavljajući “mistični duo” koji istinski radi ono što voli i voli ono što radi.

Pod alijasom 999999999 nastupaju poslednje tri godine. Karakteriše ih “live act” i beskompromisni “acid techno” zvuk. Njihovo prvo izdanje brzinom svetlosti je pronašlo put do publike koja ceni underground zvuk. “Devet puta devet” tehno tadem iz Italije, koji za sebe kaže da je iz kosmosa, stavlja akcenat na “acid” zvuk kao takav, ali ne vezuju se nužno samo za njega.
Izdaju muziku na sopstvenom “label”-u jer smatraju da je sloboda umetnika kada svoju muziku pusti u etar ne zbog novca i prodaje traka, već da bi na taj način komunicirao sa ljudima. Za njih je izdati muziku na vinilima pre bio rizik, nego dobar ulog. Ali, ovaj tandem veruje da kada možete dotaći ono što ste stvorili, to vam daje potpuno drugačiji, ispunjeniji osećaj. Na taj način pristupaju i svom studijskom radu kao i nastupima uživo.

S obzirom da je Music reactions organizacija koja istražuje nove tendencije, inspiriše i produbljuje već postojeće razmišljanje o elektronskoj muzici, budite sigurni da su vam pripremili još iznenađenja u sklopu ovog događaja.


Event>>>>> https://www.facebook.com/events/409604286209213/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :