Barutana klub Beograd

Music Reactions meet Technokunst

Datum objave:14.01.2018

Pročitano:2958 puta

Datum održavanja: 16.02.2018

Lokacija: Drugstore, Beograd

“Kroz tuđe srce vodi pravi put, ko drugačije putuje nailazi na tamu.”– Branko Miljković


Music reactions i klub Drugstore će i u 2018. udruženim snagama beogradskoj publici donositi techno događaje itekako vredne pažnje. Prvo u nizu tih andergraund dešavanja biće gostovanje tandema iz Budimpešte koji svojim žurkama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Oni su Technokunst i uveriće vas da se muzikom može sve reći, a pokretima dokazati.

 


Technokunst čine Dork i Isu, njih dvoje su rezidenti najpoznatijeg tehno kluba u Budimpešti - LARM, koji se može okarakterisati nosiocem sličnih ili istih ideja koje u Beogradu zastupa katedrala elektronske muzike - Drugstore.


Dork je poznavalac muzike i disk džokejka već više od dvadeset godina. Za svoj muzički stil kaže da se ne može defisati samo jednom dimenzijom i da svojom jačinom pomera granice ljudskosti. Zbog toga, od 2010.saradjuje sa umetnikom mlađe generacije Isuom i sa njim stvara platformu Technokunts.

 


Technokunst ima za cilj da u Budimpeštu vrati ono što se naziva kvalitetom, a ne ono što je opšte prihvaćeno, komercijalno. Neka od imena koje je ovaj dvojac ugostio jesu: Ben Klock, Cari Lekebusch, Terence Fixmer, Dave Clarke, Ben Sims, Luke Slater, Marcel Dettmann, Oscar Mulero, I Hate Models, SNTS…


16. februara zajedno sa Technokunst didžejevima nastupiće i Music Reactions rezidenti RAR i Betomeng.
Ovo je prvi u nizu andergraund događaja koje je za 2018. pripremila Music Reactions ekipa.

Event https://www.facebook.com/events/353331828464398/
 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :