MUSIC FROM THE FUTURE: Velika prvomajska žurka u Vrnjačkoj Banji!

Datum objave:10.04.2016

Pročitano:5556 puta

Datum održavanja: 01.05.2016

By:Marina Đorđević

Lokacija: Klub Jezero, Vrnjačka Banja

Ove godine praznik rada i Uskrs padaju istog dana pa biste, osim svom stomaku, uveče mogli da priredite praznik i svojim ušima. Događaj Music From The Future biće održan u klubu Jezero u Vrnjačkoj Banji, sa početkom u 22h. Očekuju vas jedan live nastup i tri vinyl seta. Na muzičko putovanje kroz vreme vode vas Nemanja Krstić (live nastup), DJP, Mladen Petrović, Rusheed i Nemanja Stanojčić.

 

Music From The Future


Nemanja Krstić je beogradski DJ i producent. Svoje prvo izdanje – “Novi Beograd Underground”, objavio je 2011. godine za francusku house etiketu My Love is Underground. U njegovim deep house i techno setovima prepoznaje se uticaj Detroita i Čikaga. Uprkos muzičkim trendovima koji se iz godine u godinu menjaju, Nemanja je zadržao svoj stil i ostao veran svom muzičkom ukusu.

Đorđe Popović aka DJP je DJ i producent iz Beograda koji zajedno sa svojim prijateljima Akioki i Petkovskim, stoji iza beogradske Soul Print Recordings etikete kojom na dostojanstven način predstavljaju Beograd i Srbiju van granica. DJP-ovi setovi zahvataju techno i house područja i pod jakim su uticajem Detroita i Čikaga. Soul Print Recordings do sada je okupio umetnike sa svih strana sveta: Allstarr Motomusic (SWI), Life Recorder (FR), Trinidadian Deep (US), Diego Gamez (ESP), Tominori Hosoya (JP), Owen Jay & Melchior Sultana (MLT), Brian Harden (US), Anaxander (FR), Simoncino (IT), Georg Levin (DE), Herb Lf (DE), Florian Muller (FR), Fil Lavin (MNG), Henry L (DE), Ingo Sänger (DE), Andy Ash (UK), Deep Space Orchestra (UK), Lost in the Sound (SRB)...

Mladen Petrović je DJ i producent koji se aktivno bavi muzikom još od 1999. godine. Kao školovani muzičar i dan-danas se oslanja na jazz i funk zvuk, ali otkako je otkrio svet elektronike od tada je house njegova pasija. Upravo osnovna karakteristika njegovih setova jeste beskompromisna odanost deep house zvuku. U želji da očuva deep, prošle godine pokrenuo je Dissolute podcast, platformu kojom želi da predstavi poklonike ovog zvuka. Osim toga, Mladen je i rezident beogradskog kluba Wats.

Raša Kaćanski poznatiji kao Rusheed, živi i radi u Beogradu. Još u osnovnoj počeo je strastveno da sakuplja muziku, što se danas ogleda u pozamašnoj kolekciji vinila, audio kaseta, CD-ova i enciklopedijskom poznavanju muzike. Rano je počeo da se interesuje za elektronsku muziku i vrlo brzo je pronašao Detroit techno, Chicago acid house, French house, New York, Philadelphia i UK zvuk uz koje je izgradio svoj ukus. U svojoj dugoj DJ karijeri puštao je u klubovima i na događajima kao što su: Underground, SKC, Akademija, Wash, Wats, Pogon, Underwold, Witch Bar, iBar, Designers Week, Summer Dance Festival itd.

I poslednji ali i te kako bitan, Nemanja Stanojčić kao lokalna podrška.

Ulaz je 300 dinara, a karte možete kupiti na samom ulazu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :