Klub Barutana Beograd

Muscae Volitantes V.A: Poslušajte novo izdanje sa etikete Dejana Milićevića

Datum objave:28.12.2016

Pročitano:3523 puta

Novo izdanje muzičke etikete Tit Zero Recordings, jednog od naših najpoznatijih prooducenata Dejana Milićevića, pod nazivom "Muscae Volitantes V.A" ugledalo je svetlost dana, a ovom prilikom Dejan je potražio insipiraciju za izdanje kod nove mlade techno snage sa naših prostora. 

 

 

Imena koja ste dosad mogli čuti na Tit Zero Recordings etiketi su regionalni producenti kao što su Manjane i John Belk iz Srbije, Goran Kan iz Makedonije te vokal legende svetske techno scene DJ Rusha na jednom od trackova Dejana Milićevića.
Gosti na petom izdanju Tit Zero Recordingsa su Jan Kinčl Zero iz Hrvatske čiji live je publika imala prilike čuti na ovogodišnjem Lovefest festivalu i Borut Cvajner te Danijel Kević iz BiH. Ovi mladi producenti su majstorski pokazali kako se radi dobar i kvalitetan techno sa primesama deepa i acida.

 

 

Na Tit05 izdanju nalaze se 3 tracka u pravom duhu sounda labela i izbor tuneova vam daje iskustvo od deep techna, preko ozbiljnog tr8 jam-a do prime time numere koja definitivno ne ostavlja nikog ravnodušnim na dance flooru. Za analogni artwork labela je i dalje zadužen veteran beogradske art scene Johnny Racković.

 

Izdanje možete kupiti na Beatportu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :