Barutana klub Beograd

MULTIVERZITET: Muzička radionica sa NIKOLOM STAJIĆEM stipendistom prestižnog univerziteta Berkli!

Datum objave:20.03.2015

Pročitano:5202 puta

Datum održavanja: 28.03.2015

Lokacija: Ustanova kulture Parobrod, Beograd

Multiverzitet predstavlja muzičku radionicu koju će voditi Nikola Stajić, veliki gitarski talenat i stipendista prestižnog univerziteta Berkli. Radionica će se održati u subotu, 28. marta, u 16 časova u Ustanovi kulture „Parobrod“. Broj polaznika je ograničen, a prijava je obavezna. Prijave možete poslati na imejl: office@multikultivator.org.rs Učešće na radionici je besplatno.

 

MULTIVERZITET: Muzička radionica sa NIKOLOM STAJIĆEM! | Ustanova kulture Parobrod | Beograd | 2015

 

Nikola Stajić je stipendista Berkli univerziteta, na kome trenutno pohađa peti semestar na odseku za gitaru. Takođe se bavi aranžiranjem, komponovanjem, a predvodi i bend koji je odabran da snimi Jazz Revelation Records Berklee 2015 CD. Svirao je sa gitarskim virtuozom Tomijem Emanuelom, čiji je stipendista, pijanistom Džonom Novelsom, Danijelom Perezom, Vasilom Hadzimanovim, Džonom Patitučijem, Dejvom Libmanom, Mikom Gudrikom, Džonom Demijanom, Džejmsom Modijem, itd.


Nikola iza sebe ima dve uspešno realizovane radionice, a držao je i majstorske časove za mlađe muzičare, koji su sprovedeni u organizaciji Multikultivatora. Radionica pod nazivom „Profesionalni razvoj karijere“ odnosi se na razvoj profesionalne muzičke karijere i predstaviće mehanizme i alate koji su, uz talenat i rad, neophodni za proboj i stvaranje karijere u internacionalnim okvirima.


Tokom radionice, polaznicima će biti preneta pozitivna iskustva ovog mladog uspešnog muzičara, koja je stekao tokom audicija, a zatim i studija na Berkliju, ali i profesionalnom saradnjom sa kolegama muzičarima.

 

MULTIVERZITET: Muzička radionica sa NIKOLOM STAJIĆEM! | Ustanova kulture Parobrod | Beograd | 2015

 

U susret radionici, Nikola poručuje: “Da bi ste predstavili sebe efektno, potrebno je da razumete i vidite sebe objektivno; preispitate, ali ne i ograničite svoje obrazovanje, iskustvo, motivaciju, nagrade, želje i mogućnosti.”


Multiverzitet je dinamična platforma za neformalno permanentno muzičko obrazovanje, razvijena od strane Multikultivatora na temelju projekta Berklee Clinics Belgrade, a uz podršku vodeće svetske institucije za studije savremene muzike - Berklee College of Music i članica Berklee International Network (BIN) iz različitih krajeva sveta. Multiverzitet predstavlja injеkciјu mоtivаciје, znаnjа i iskustvа kаkо zа studеntе muzikе i njihоvе prоfеsоrе tаkо i zа prоfеsiоnаlcе u оblаsti muzičkе industriје.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :