Može li Crvena zvezda da postane vladar Balkana u League of Legends?

Datum objave:27.03.2019

Pročitano:1678 puta

Datum održavanja: 30.03.2019

Lokacija: Beograd

FINALE 4. SEZONE ESPORTS BALKAN LIGE U ORGANIZACIJI FORTUNE ESPORTS, ODRŽAĆE SE U KOMBANK DVORANI U SUBOTU 30. MARTA, A ZA TITULU SE BORE CRVENA ZVEZDA I BUGARSKI RANDOM 5

Finalisti četvrte sezone će se susresti 30. marta u samom srcu Beograda u Kombank Dvorani (bivšem Domu Sindikata). Teatar će ugostiti skoro 1400 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 eura i mesta među najboljim evropskim timovima na EU Mastersu.

 


Ekipe koje su uspele da obezbede meč za titulu sa sobom nose dve potpuno različite priče.
Sa jedne strane imamo domaćeg predstavnika, ime koje u svim sportskim okvirima slovi za najslavnije ime na Balkanu, u pitanju je Crvena Zvezda. Crveno-beli su ponovili uspeh od prošle sezone, domogli su se velikog finala, ali ovoga puta ambicije da se dočepaju trona su još veće.


Sa druge strane imamo priču koju svaki nepristrasan navijač voli. To je nešto nalik Lesterovom osvajanju Engleske Premier lige, Ivaniševićevom osvajajnju Vimbldona, ili za esport fanove trenutak kada OG osvaja The International. Apsolutni autsajderi, tim koji je u polufinalu uspeo da izbaci ASUS, još uvek aktuelne šampione. Pet drugara koji vole League of Legends, bez trenera i bez organizacije da ih podrži, ali uz mnogo truda i rada, dolaze iz Bugarske, a zovu se Random5.


Meč koji će odlučiti vladara Balkana će početi u 16 časova, a posetiocima će biti otvoren ulaz od 14 časova, kada će moći da se druže sa najboljim igračima i omiljenim komentatorima.


Kao i uvek, pored finala najveće LoL lige na Balkanu spremili smo i poklone za posetioce koje ćemo objaviti pred sam event.
Cene ulaznica su u zavisnosti od kategorije, a koštaju 500, 650, 800 ili 1000dinara, a od ovog finala puštamo u prodaju i VIP ložu, gde će vas očekivati dodatni pokloni! Cena karte za VIP ložu iznosi 2.000 dinara.


Karte možete da kupite na blagajni Kombank Dvorane, kao i online na tickets.rs i u svim Tickets (bivši Eventim) prodajnim mestima.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :