MORTAL KOMBAT: Tradicionalni nejubilarni Antievrovizijski koncert!

Datum objave:27.04.2015

Pročitano:4765 puta

Datum održavanja: 23.05.2015

By:NOCTURNE MEDIA

Lokacija: bašta Sava Centra, Novi Beograd

Već šest godina zaredom grupa Mortal Kombat organizuje Antievrovizijski koncert u Beogradu, svake godine baš na dan održavanja finala Evrovizije i svake godine pred sve većim i većim brojem ljudi u sve većim i većim koncertnim prostorima.

 

MORTAL KOMBAT: Tradicionalni nejubilarni Antievrovizijski koncert! | Bašta Sava Centra | Novi Beograd | 2015


Ove godine, koncert će biti održan 23. maja u bašti Sava Centra. Mortal Kombat je svoju publiku navikao na različita iznenađenja koja svaki beogradski nastup donosi, te je svaki Antievrovizijski koncert unikatan i drugačiji od prethodnog.

 

Bend je za predstojeći koncert najavio da će ugostiti šest frontmena iz šest poznatih sastava sa domaće muzičke scene, koji će im na bini pomoći u borbi protiv, kako oni kažu, „evrovizijskog neukusa i nemorala“, za šest godina postojanja njihovog benda.

Prvi otkriveni gosti su: Miki (Six Pack) i Skaki (Koalicioni Sporazum). Atmosferu će kao predgrupa podgrejati beogradska grupa Centurion. Ulaznice za ovogodišnji koncert su u pretprodaji po ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena biti 800 dinara, a iste se mogu kupiti preko Gigstix prodajne mreže.

Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga! Bend iza sebe ima dva objavljena albuma („Smrtonosna Šorka“, 2011. i „Runda 2, udri!“, 2013.), a upravo je objavio i spot za novu pesmu na svojoj YouTube stranici.


Numera je dostupna i za besplatan download na ovom linku.

 

www.nocturnemagazine.net


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :