Mortal Kombat & Putrid Blood: Smrtonosna šorka u Beogradu!

Datum objave:10.11.2015

Pročitano:4885 puta

Datum održavanja: 27.11.2015

By:Hana Adrović

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Beogradski bend Mortal Kombat održaće koncert u Magacinu Depo u petak, 27. novembra, a za njih će ovo biti jedno od vanrednih iskakanja iz studija gde upravo rade na novom albumu. 

 

Mortal Kombat  | Koncert Depo Magacin 2015

Nastup Kombata u Magacinu Depo biće njihovo prvo pojavljivanje pred beogradskom publikom nakon tradicionalnog koncerta održanog u maju ove godine u punoj bašti Sava Centra. Publika na koncertu 27. novembra će imati još jednu ulogu – naime, svi prisutni učestvovaće u snimanju novog spota, a kako bend kaže “publika će nositi teret ovog spota i biti ključni igrač”. Pre Kombata, na binu Magacin Depoa će izaći šidski metalci Putrid Blood, koji su sa Mortal Kombatom već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu. Koncert u Depou biće jedna od poslednjih prilika da se bend Mortal Kombat vidi uživo ove godine, tačnije - do objavljivanja novog albuma. Momci iz benda poručuju da je najbolji provod u životu i dalje zagarantovan!

 


 

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj drugi album od 13 baksuznih pesama „Runda 2, udri!” koji je besplatno dostupan za download na zvaničnoj internet stranici benda (www.mortalkombatbend.com).

 

 

Karte se mogu kupiti na nekom od prodajnih mesta Eventima i Gigstixa po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :