Mortal Kombat: Peti antievrovizijski koncert

Datum objave:02.05.2014

Pročitano:3767 puta

Lokacija: Dom Omladine, Beograd

Već pet godina zaredom grupa Mortal Kombat organizuje Antievrovizijski koncert u Beogradu, svake godine baš na dan održavanja finala Evrovizije i svake godine pred sve većim i većim brojem ljudi u sve većim i većim prostorima.

 

 

Ove godine će biti održan 10. maja u Domu Omladine (sala „Amerikana“). Tom prilikom bend će obeležiti i proslaviti pet godina svog postojanja, a publici će, pored pesama sa do sada objavljena dva studijska albuma („Smrtonosna Šorka“, 2011. i „Runda 2, udri!“, 2013.), biti prezentovane i dve nove pesme koje je bend upravo objavio na stranicama Nocturne magazina.

 

Prema najavama benda, publiku očekuju i pojedina iznenađenja na koncertu, a kao gosti će nastupiti bend Goatmare & The Hellspades. Karte za ovogodišnji koncert su u pretprodaji po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena biti 600 dinara.

 

Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i panka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :