Barutana klub Beograd

Mortal Kombat održao svoj Koncert godine u Novom Sadu

Datum objave:30.10.2017

Pročitano:2308 puta

Datum održavanja: 28.10.2017

Lokacija: The Quarter, Novi Sad

U subotu uveče, 28. oktobra, u novosadskom klubu The Quarter svoj tradicionalni koncert održao je bend Mortal Kombat zajedno sa gostima, bendom NBG.


Već od 21h kada su otvorena vrata kluba, publika je počela da pristiže da bi u 22h klub već bio pun, a na binu su izažli veterani domaće punk scene, NBG. Tokom svojih 45 minuta svirke demonstrirali su mladima kako bi trebalo da zvuči jedan punk bend-usvirano i samouvereno što je publika nagradila aplauzima, horskim pevanjem i neprestanim šutkama.
Nakon pauze od 15 minuta u 23h počeo je još jedan nezaboravan nastup Mortal Kombata pred novosadskom publikom. Bilo je u klubu i Beograđana koji su došli zajedno sa bendom specijalno organizovanim autobusom. Od momenta kada se sa razglasa čuo intro i bend krenuo da izlazi na scenu, pa sve do jedan sat posle ponoći publika je neumorno pevala, skakala, pravila šutke i palila baklje.

 

Mortal Kombat

Foto: Marko Ristić


Energije je bilo na pretek. Momci iz benda su ostvarili apsolutno jedinstvo sa publikom dozvolivši im da ih nose kroz masu, a nisu preskočili ni učešće u šutki.

Negde na polovini koncerta izazvani su najhrabriji da učestvuju u magičnoj nagradnoj igri, kao što je bend i obećao nekoliko dana pred koncert. Petoro dobrovoljaca izašlo je na binu i pojelo najljuću papričicu na svetu, Karolinu riper, baš onu koju je bend jeo tokom snimanja najave za koncert u Novom Sadu. Zadatak koji je usledio bio je da izdrže na bini sa bendom dok ne odsviraju pesmu "Vegan", a ko u tome uspe dobija na poklon majicu benda. Od petoro čak troje je uspešno izvršilo zadatak.
Tokom večeri nizali su se hitovi "Devedeset", "Nemoj biti emo", "Ljubavna pesma", "Pozer", "Evrovizija", "Zvezde Granda" i mnoge druge, a s obzirom na to da je atmosfera bila prilično usijana usledio je i bis tokom kojeg su izveli pesme "FK Metalac", "Post'o sam metalac", "Mala" i "Teški metal".


Ovo je definitivno bio još jedan koncert u Novom Sadu koji će publika dugo pamtiti, a s obzirom na to da bendu ne nedostaje kreativnosti pitanje je šta će osmisliti za 2018. godinu kako bi nadmašili organizaciju ovogodišnjeg koncerta.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :