Mortal Kombat najavio veliki novosadski koncert DVD izdanjem

Datum objave:10.10.2019

Pročitano:1032 puta

Datum održavanja: 02.11.2019

Lokacija: Novi Sad

Nakon dva rasprodata koncerta u klubu The Quarter prethodnih godina, Mortal Kombat odlučio je da ode korak dalje i ove godine novosadsku publiku, kao i onu iz drugih mesta, pozivaju na druženje na najvećem do sada koncertu u Novom Sadu u Hali 6 na Novosadskom sajmu.


U subotu, 2. novembra, oriće se hala hitovima koji su odavno učvrstili svoje mesto na koncertnoj setlisti, a uvertiru u sve ovo bend je napravio četrdesetominutnim DVD izdanjem koji predstavlja retrospektivu jubilarnog Antievrovizijskog koncerta održanog u maju ove godine u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

 


Koncert u Novom Sadu deo je jesenje turneje koju Mortal Kombat započinje u Kragujevcu, a obuhvatiće i Šabac i Požarevac. U novosadskoj Hali 6 pridružiće im se i gosti koji će uskoro biti najavljeni. Ulaznice se mogu nabaviti preko Tickets prodajne mreže online i na još 13 mesta u Novom Sadu (CD Shop Mungos, OMV pumpe, Delfi knjižare...).


Prvi kontigent ulaznica u pretprodaji košta 600 RSD.


Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Za deset godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan album uživo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj četvrti studijski album „Decenija” koji su izdali za izdavačku kuću „Hardwired”, a isti se može besplatno preuzeti na zvaničnoj internet prezentaciji benda.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :