MORTAL KOMBAT: DEVETI ANTIEVROVIZIJSKI KONCERT U BARUTANI

Datum objave:23.04.2018

Pročitano:2560 puta

Datum održavanja: 12.05.2018

Lokacija: Barutana, Beograd

Ako nekom bendu nije lako da nadmaši sebe, onda je to grupa MORTAL KOMBAT... Osam godina antievrovizijske borbe kulminiralo je u maju 2017. godine spektakulranim koncertom održanim na Kalemegdanu.

U subotu, 12. maja, Mortal kombat se vraća na ,,mesto zločina" - deveti Antievrovizijski koncert održaće na istom mestu, u Barutani.

 

Mortal Kombat

Foto: Maja Petrović


,,Nije rokenrol samo slava, novac, alkohol i ku*ve... Zapravo nije ništa od toga, već je isključivo patnja i bol! Po ko zna koji put smo izašli iz zone komfora da bismo tu tvrdnju i praktično dokazali", kažu momci iz benda, koji su odlučili da sopstvenim telima odbrane antievrovizijsku tradiciju:

MORTAL KOMBAT telima brani antievrovizijsku tradiciju
,,Pozivamo sve ljude dobre i loše volje da dođu na deveti Antievrovizijski koncert, kako bismo svi skupa odbranili čast od evrovizijskog demona", uputili su poziv na svoj tradicionalni nastup, zbog kojeg su ovoga puta ozbiljno propatili.

Specijalni gosti na devetom tradicionalnom Antievrovizijskom koncertu biće Bolesna štenad i SMF.
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat) i u pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44). Na ulazu u Barutanu, na veče koncerta, koštaće 800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :