Klub Barutana Beograd

MORTAL KOMBAT: Antievrovizijski koncert se seli u Magacin Depo

Datum objave:13.05.2016

Pročitano:4307 puta

Datum održavanja: 14.05.2016

By:Zorica Čanadanović

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

Tradicionalni „Antievrovizijski koncert“, sedmi po redu, beogradskog benda Mortal kombat biće održan u subotu, 14. maja, od 20 časova, u Magacinu Depo (Travnička 3), u organizaciji „Route 011“.

 

Mortal Kombat

 

Zbog neizvesnih vremenskih prilika, organizatori su odlučili da promene lokaciju i sa Kalemegdana događaj premeste u zatvoreni prostor, gde će ljubitelji tvrđeg zvuka imati mogućnost da uživaju u bogatom muzičkom programu. Mortal kombat će binu podeliti sa prijateljima i gostima, grupom Irish Stew of Sindidun i bendom iznenađenja, koji je svoj poslednji nastup imao pre deset godina. Prethodno najavljeni gosti, Koalicioni sporazum, nažalost, te večeri neće nastupiti zbog zdravstvenih problema pevača grupe.


Mortal kombat je pank/metal bend, osnovan 2009. godine i poznat je po svom beskompromisnom stavu i provokativnim tekstovima u kojima na satiričan način govori o raznim pojavama u modernom društvu. Koncert u Magacinu Depo biće najveći u njihovoj karijeri, a te večeri će svirati i pesme sa novog albuma „Besprekorna pobeda“, objavljenog 10. aprila, u izdanju „Menarta”, koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo. Pre „Besprekorne pobede“ su se predstavili albumima „Smrtonosna šorka“ (2011) i „Runda 2, udri!” (2013). Takođe, objavili su i DVD sa četvrtog Antievrovizijskog koncerta, održanog 2013. godine.


- Braćo i sestre, neprijatelj je aktivirao HAARP koji nam donosi jaku kišu i pljuskove u subotu, sve u nadi da će prekinuti naš koncert! Dugo smo vagali hoće li biti kiše ili ne, ali nas je Hidrometereološki zavod uverio da će definitivno padati. Ipak, nismo poraženi. Dobri ljudi iz beogradskog kluba Magacin Depo uskočili su nam u pomoć i ustupili nam svoj koncertni prostor u poslednji čas, kako bi Antievrovizija ipak mogla da se održi! Kalemegdan je trebalo da bude veliki trijumf u karijeri našeg benda, ali će morati da sačeka neku drugu priliku. Ista bina, ludilo od razglasa i osvetljenja, koju je "Studio Berar" pripremio za Kalemegdan, biće premeštena u Magacin Depo, a sve nepotrebne stvari smo uklonili iz koncertnog prostora kako bi mogli da primimo planirani broj ljudi. Borba se nastavlja! - poručuju iz Mortal kombata.


Ograničeni broj ulaznica za 7. Antievrovizijski koncert je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Gigstixa, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače), Cigla & Krigla pabu (Dalmatinska 44) i Mungos CD Shop-u u Novom Sadu. Na dan koncerta, cena ulaznice će biti 800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :