MOONDANCE festival objavio aftermovie prošlogodišnjeg izdanja

Datum objave:02.04.2018

Pročitano:2304 puta

Datum održavanja: 09.08.2018 - 11.08.2018

POGLEDAJTE AFTERMOVIE PROŠLOGODIŠNJEG MOONDANCE FESTIVALA!

Moondance festival je objavio službeni aftermovie petog izdanja na tvrđavi Kamerlengo u Trogiru, a uskoro će biti održane i brojne regionalne promo žurke!

Na prošlogodišnjem izdanju pred brojnom publikom iz cijeloga svijeta nastupili su Oscar Mulero, Ben Sims, Jonas Kopp, Psyk, DJ Deep, Robert Hood i drugi, kao i regionalni DJ-evi (Forest People, Avoid, Petar Dundov, Jan Kinčl…).

Šesto izdanje Moondance festivala biće održano od 9. do 11. avgusta 2018. godine na trogirskoj kuli Kamerlengo.

 Festival će predstaviti neke od najboljih svjetskih i regionalnih DJ-eva, live izvođača, video artista, kao i muzičkih predavača. Tokom Moondance vikenda nastupiće više od 40 izvođača, a za sada su potvrđeni nastupi nekoliko headlinera (KiNK, Francesco Tristiano i Eduardo De La Calle), kao i regionalnih imena (Forest People, Skeptik, Ivan Komlinović).

Moondance festival predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umjetnosti, edukacije i zabave, pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom i jedinstvenim ambijentom srednjovjekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

Uskoro će biti održane brojne “Road 2 Moondance” promo žurke poput one u zagrebačkom klubu Boogaloou gdje će, između ostalih nastupiti Ben Sims i Tyree Cooper, te žurke u primoštenskoj Aurori sa Oliverom Deutchmanom.

Regionalne ulaznice za šesto izdanje festivala, koji je prošle godine osvojio nagradu “Ambasador” za najbolji hrvatski festival i najbolji novi Label, možete nabaviti putem sajta www.ticketshop.hr po cijeni od 249 kuna.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :