Moondance festival 2015: Veliki dan za sve technoljupce!

Datum objave:19.05.2015

Pročitano:4962 puta

Datum održavanja: 31.07.2015 - 01.08.2015

Lokacija: Trogir, Hrvatska

Nakon dugog isčekivanja Moondance festival objavio je datume za svoje treće izdanje.

 

Moondance festival 2015: Veliki dan za sve technoljupce! | Trogir | Hrvatska | 2015

 

Trogir će 31.7. i 1.8. ponovo postati središte elektronske muzike u Dalmaciji. U ambijentu srednjovekovne kule Kamerlengo nastupiće više od 20 izvođača u dve noći party programa. Neki od najpoznatijih techno izvođača kao i legendi scene nastupiće na spektakularnoj pozornici sa fantastičnim razglasom i rasvetom.


Prošle godine je mnogim pravim partijanerima Moondance bio prvi izbor u velikoj festivalskoj ponudi. I nisu se razočarali. Moondance je tada u dve festivalske večeri posetilo više od 7000 ljudi i uživalo u ritmovima omiljenih DJ-eva na fantastičnoj lokaciji.


Jedan od najavljenih headlinera ovogodišnjeg Moondance festivala prve večeri je beskompromisni techno revolucionar Dave Clarke.

Moondance festival 2015: Veliki dan za sve technoljupce! | Dave Clarke | 2015


Novo izdanje festivala donosi novitet u drugoj festivalskoj večeri koja će biti usmerena na live elektroniku. Jedan od headlinera je Saytek iz Londona kome je ovo premijerni hrvatski nastup i koji će uživo pokazati što sve njegove mašine mogu.


Moondance festival 2015: Veliki dan za sve technoljupce! | Saytek | 2015

 

Osim noćnih događanja, Moondance ove godine nudi i boat partije s popodnevnim izletima do predivnih plaža Drvenika Velog i Drvenika Malog.

 

 

Prve ulaznice po ceni od 99 kn u u prodaji su od 18.5. na prodajnim mestima Tisak Media, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel i ostalim prodajnim mesta TicketShopa.

 

Online prodaja: www.ticketshop.hr
Više informacija na www.moondancefestival.eu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :