MOONDANCE 2018: Zvuk berlinskog Tresora zatvorio šesto izdanje festivala!

Datum objave:13.08.2018

Pročitano:1365 puta

Šesto izdanje Moondance festivala elektronske muzike završeno je u nedelju ujutro na trogirskoj kuli Kamerlengo odličnim setovima Handmadea, K – Hand, Jonasa Koppa, i The Analogue Cops Live.

Treće i posljednje festivalsko veče organizovano je u već tradicionalnoj saradnji Moondancea i najznačajnijeg techno kluba u istoriji. Berlinski Tresor je i ovog puta okupio najbolje DJ-eve i producente koji se godinama nalaze na samom vrhu scene. Prvi je nastupio rezident kluba Handmade koje je odradio energični set, na koji se savršeno nadovezala multimedijalna izvođačica K -HAND - poznatija i kao prva dama Detroita.

 


Iako do sada Moondance nije ponavljao izvođače, nakon prošlogodišnjeg seta Argentinca Jonasa Koppa ove je napravio izuzetak i ponovo na progrm uvrstio jednog od prvijenaca Tresor etikete što se ispostavilo kao odličan potez. Kaj festivala pripao je rezidentima The Analogue Cops, italijanskim duom koji ima prepoznatljiv live set koji se savršeno uklapa u vibru Moondance publike. Brojna publika iz regiona i svijeta uživala je u zvucima Berlina i Detroita koji su obilježili zadnje festivalsko veče i jutro, a osim navedenih headlinera nastupio je i italijanski duo Steve Murphy i DJ Octopus.

Nagrađivani festival Moondance i ove godine je okupio najznačajnija imena iz različitih tehno žanrova, uspio je da održi kvalitet i intimnost po kojima je postao prepoznatljiv i van regiona, kao i pristupačnu cijenu ulaznica.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :