MOONDANCE 2018: Veče za pamćenje uz Live nastupe KiNK-a i Francesca Tristana!

Datum objave:10.08.2018

Pročitano:2052 puta

Datum održavanja: 09.08.2018

Moondance Festival elektronske muzike počeo je sinoć 9. avgusta u Trogiru! Prvo veče šestog, do sada najvećeg izdanja Moondancea obilježili su nastupi najboljeg svjetskog LIVE acta KiNKa, kao i Francesca Tristana, muzičara koji kombinuje klasičnu sa elektronskom muzikom. Večeras na kuli Kamerlengo u okviru DYSTOPIAN večeri, između ostalih, nastupaju Rødhåd i Radio Slave, kao i mnogi drugi svjetski i regonalni DJ-evi!

Prvo veče festivala počelo je u 21 sat na bini kule Kamerlengo u Trogiru nastupima DJ imena iz regije: Bebetto, Jan Kinčl, Juri Paik, nakon čega je uslijedio set headlinera Eduarda De La Callea, koji je svojim melodičnim tehnom pružio savršen uvod za Francesca Tristana i KiNK-a. Najveće interesovanje publike vladalo je za upravo za nastup KiNK-a, koji je dokazao zašto je proglašen najboljim svjetskim elektronskim live actom.

Pored energičnog seta virtouza iz Bugarske, u kojem možete čuti istovremenu kombinaciju više različitih instrumenata, Moondanceri su imali priliku da čuju kako zvuči live izvođenje elektronske uz pratnju klasične muzike, u zanimljivom nastupu maestra Francesca Tristana iz Italije. Ovim pažljivo biranim programom Moondance festival je još jednom pokazao da mu je prioritet isključivo kvalitet muzičara koji nastupaju, kao i intimna festivalska atmosfera.

Najveće interesovanje posjetilaca iz regiona vlada upravo za drugo veče Moondance festivala kada će podijum zagrijati DJ imena iz regije Jock i Edy C, Avoid b2b Skeptik, Forest People, Ivan Komlinović Live, Filip Xavi, nakon kojih slijede headlineri Monoloc Live, Rødhåd i Radio Slave koji nastupaju o okviru DYSTOPIAN večeri! Karte za ovo veče koštaju 180 KN, a mogu se nabaviti na ulazu u festival ili putem sajta Ticketshop.hr, kao i u svim radnjama Ticketshopa širom Hrvatske.

Pored toga što je okupio sam vrh svjetske techno scene, Moondance je posjetiocima omogućio i razne muzičke radionice kao i ekskluzivno predstavljanje novog Allen & Heath Xone 96 miksera!

 Finalno veče Moondance-a biće održano sutra 11. avgusta u saradnji sa čuvenim berlinskim klubom TRESOR, koji dovodi Handmadea, K – Hand, Jonasa Koppa, i The Analogue Cops Live.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :