Moon Stage Summer3p festivala predstavio hedlajnere

Datum objave:05.07.2016

Pročitano:3886 puta

Datum održavanja: 21.07.2016 - 24.07.2016

Lokacija: Palić

Moon Stage će ove godine, u okviru muzičkog programa četrnaestog Summer3p festivala, koji će se održati od 21. do 24. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu na Paliću, ugostiti austrijsku zvezdu u usponu Joyce Muniz, zatim poznati italijanski dvojac Dandi & Ugo, nastupiće i mađarski producent i DJ Six Six, kao i Groove X (Slovačka) i Underboki (Srbija).

 

DJ Six Six
DJ Six Six 


Talentovani mladi di-džej i producent uz Budimpešte Six Six aka Issiaga Thomas Camara u svojim setovima kombinuje na dovitljiv način trap, hip hop, future beats, house. di-džejingom je počeo da se bavi 2015. kao deo kolektiva Elevated. Njegov prvi EP „After2012”, objavljen u januaru ove godine, napravio mu je silovit proboj na regionalnu i evropsku scenu. Kao najveće uticaje i inspiraciju navodi izvođače kao što su Flying Lotus, Mr. Carmack i Kaytranada.

Six Six će nastupiti prve festivalske večeri, u četvrtak 21. jula, kada će Summer3p festivalom zavladati zarazni EDM Trap, a zajedno sa njim dominaciji trapa doprineće mađarski DJ N1CE, duo Bvdpvck, zahvaljujući kojem je trap postao popularan širom Vojvodine, kao i subotički DJ Hangover.

 

Dandi & Ugo

Dandi & Ugo 

Drugog festivalskog dana nastupiće Dandi & Ugo veterani italijanske i evropske elektronske scene čije je muzičko putovanje počelo daleke 1989. godine, u isto vreme kada je i plesna scena u Italiji imala svoje prve korake. Na njihovoj kultnoj etiketi Italo Business objavljivali su Angy Kore, Umek, Octave, Hackler & Kuch, Spartaque i mnogi drugi. Legendarna etiketa Minus, čiji je vlasnik Richie Hawtin, objavila je njihov singl “Alternative Way” (2013) na kompilaciji “Minmax”. Njihova muzika se može opisati kao zapaljivi susret acid housea i Detroit techna, uz katalizator u vidu „masnih“ bas deonica. Njihovi nastupi su posebno atraktivni, tada četiri ruke postaju dve, a dva srca se stapaju u jedno. Iste večeri sa njima će „svirati“ i poznati subotički duo Kibz & Dfndr, kao i Underboki, jedan od pobednika DJ konkursa.

 

Joyce Muniz

Joyce Muniz

Austrijska zvezda u usponu, prelepa Joyce Muniz, hedlajner je treće festivalske večeri. Mnogi kažu da je ova svestrana umetnica, pevačica, producent, di-džej, najbolji muzički izvozni proizvod Beča. Nakon samo tri godine na house sceni za nju su se zainteresoovale poznate izdavačke kuće iz Berlina i Londona, Exploited i 2020 Vision. Njen prvi singl “Party Over Here” očarao je i publiku i kritiku, a već u sledećem “Back In The Days” je gostovao Bam iz legendarnih Jungle Brothers. Radila je uspešne remikse za izvođače kao što su Steve Bug, Munk, Shonky, Stereo Mcs i druge. Njeni nastupi su u isto vreme i energični i senzualni, u svakom slučaju nešto što se ne propušta. Kao podrška Joyce Muniz, iste večeri nastupiće Groove X iz Slovačke (drugi pobednik di-džej konkursa), Kohajda, domaći di sa stalnom adresom u Linzu, Austrija, kao i subotički di-džejevi Ascaloon i Chrono feat. Bobby Shepherd.

 

Summer3p


Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 24. jula, nastupiće dva odlična domaća DJ-a: Andy Dee i veteran subotičke scene Eezt aka WB39, koji na Summer3p-u slavi 20 godina karijere. On je za ovu priliku pripremio specijalni set prilagođen svim generacijama, s obzirom da je 24. jul „Porodični dan“ na Summer3p festivalu. Naravno, njegov nastup počeće ranije. Uskoro možete očekivati festivalsku satnicu. Za vizuelni deo žurke svake večeri i ove godine biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Ulaznice se prodaju na ulazu u festivalski prostor, neposredno pre početka programa svakog dana. Cena ulaznice je za četvrtak i nedelju 349 dinara, dok za petak i subotu iznosi 499 dinara. U nedelju, 24. jula, je besplatan ulaz za sve one koji (od 17h) donesu 3 limenke.

Organizator Summer3p festivala je NVO AŠC. Summer3p festival podržavaju: Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija „Danilo Kiš“.

Summer3p online:

www.facebook.com/summer3p
www.instagram.com/summer3p_festival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :