Moja Exit Avantura: Pogledajte pobednički dizajn globalnog konkursa za dizajn stikera

Datum objave:05.05.2016

Pročitano:4774 puta

Exit festival i Viber izabrali pobedničko rešenje i četiri nagrađena rada među više stotina dostavljenih radova na premijernom takmičenju za dizajn Viber stikera! Exit, jedan od najprestižnijih svetskih festivala, i Viber - jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, danas su predstavili pobedničko rešenje i četiri posebno nagrađena rada zajedničkog međunarodnog takmičenja za dizajn stikera – “Moja Exit Avantura”.

 

Exit: Pobednički Viber stiker dizajn Tanja Zajceva

Pobednički dizajn Viber stikera za "Moja Exit Avantura"  - Tanja Zajceva


Kreativni rad autorke Tanje Zajceve iz Moskve (Rusija) izabran je od strane zvaničnog žirija za pobedničko rešenje, za koje će ona dobiti nagradu u iznosu od USD $3.000 dolara - i koji će biti pretvoren u stiker paket na Viberu – uskoro spreman za preuzimanje od strane njegovih korisnika.

 

Moja Exit Avantura Viber stiker dizajn - Milena Bragina

Dizajn Milene Bragine

 

Još četiri kreativna rada posebno su nagrađena od strane žirija – od autorki Milene Bragine (Moskva, Rusija), Sofije Jovandić (Beograd, Srbija), Aleksandre Kiževske (Novi Bečej, Srbija) i Vanje Todorić (Novi Sad, Srbija) - za koje će one dobiti po USD $500 dolara. Sve navedene umetnice će biti nagrađene ulaznicama za Exit Avanturu, dok će pobednica konkursa biti pozvana da poseti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima - uz VIP pristup bekstejdžu i svetu koji nije dostupan običnim posetiocima.

 

Moja Exit Avantura Viber stiker dizajn - Sofija Jovandić

Dizajn Sofije Jovandić


Cilj Viber stiker dizajn takmičenja “Moja Exit Avantura” bio je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrednosti, kao i festivalskog načina života - u formi neodoljivih Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje je bilo nadgledano od strane organizacije “Talenthouse”, koja
umetnicima iz celog sveta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona.

 

Moja Exit Avantura Viber stiker dizajn - Aleksandra Kiževska

Dizajn Aleksandre Kiževske


Pobedničko rešenje i specijalno nagrađene radove možete naći na sledećim pripadajućim linkovima kreativnog konkursa za dizajn Viber stikera “Moja Exit avantura”:

 

Dušan Kovačević, osnivač Exit-a, istakao je važnost uvođenja novog Exit Viber stiker paketa i pohvalio priložene radove: “Proces izbora pobednika se pokazao znatno složenijim nego što smo očekivali – jer su sjajni kreativni umovi iz preko 50 zemalja sa 5 kontinenata predstavili veliki broj zaista impresivnih radova. Festivali Exit i Sea Dance su – preko svog brenda “Exit avantura” – predstavljeni na izuzetan način. Sa nestrpljenjem čekamo uvođenje konačne verzije našeg stiker paketa, koji će nesumnjivo dodatno podstaći komunikacije među našim obožavateljima širom sveta.”

 

Moja Exit Avantura Viber stiker dizajn - Vanja Todorić

Dizajn Vanje Todorić


Erez Shocher, kreativni Direktor Vibera, izrazio je svoje zadovoljstvo kreativnim predlozima pristiglim iz celog sveta: “Primili smo fascinantnu kolekciju kreativnih predloga – u rasponu od grafiti umetnosti do klasičnih ilustracija – i bilo nam je zaista veoma teško da izaberemo pobednički rad. Posle dugotrajnog razmatranja, odlučili smo da izaberemo dizajn koji ne samo što predstavlja duh festivala, već je i veoma komunikativan i moćiće lako da se pretvori u pravi stiker paket, idealan za četovanje preko Vibera.”

 

Najavljeni paket Viber stikera “Moja Exit avantura” dodatno će približiti najoriginalniji svetski festivalski paket od dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala – Exit festivala u Novom Sadu i Sea Dance primorskog festivala u Crnoj Gori - svojim poklonicima iz celog sveta, redovnim posetiocima i onima koji će ih po prvi put pohoditi. Očekuje se da će Exit festival - koji se održava na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi, i Sea Dance festival - smešten na Jazu, jednoj od najlepših plaža na Jadranskom moru, i ove godine pleniti specifičnom energijom, jedinstvenom atmosferom i neponovljivim prizorima spektakularnih lokacija. Obilje nezaboravnih muzičkih nastupa, pomešanih sa istinskim pozitivnim vibracijama svih prisutnih, pružiće jedinstven spoj snažnih i potpuno drugačijih doživljaja festivalskog leta 2016 za pamćenje među stotinama hiljada svojih posetilaca iz celog sveta.

 Nastavite da pratite sve važne informacije o Exit avanturi! I pre nego što krenete na Exit avanturu, možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći javni čet Exit avanture na Viberu! Izvođači na Exit avanturi će gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal sa festival biće dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Nastavite sa praćenjem javnog četa na http://viber.com/exit.


O Exit Avanturi 2016
Zvanično Najbolji evropski festival za 2016. godinu, Exit festival će se ove godine održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon kojeg se Exit Avantura seli na Jadransku obalu za treći po redu Sea Dance festival, koji će biti održan od 14. do 16. jula. Nastupe na Exit Avanturi već su potvrdili Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Hurts, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Nina Kraviz, Andy C, Modestep, Sigma, Wilkinson i mnogi drugi.


O organizaciji Talenthouse
Od 2009 godine, Talenthouse spaja brendove sa talentovanom globalnom sredinom filmskih poslenika, grafičkih umetnika, animatora, muzičara, fotografa i dizajnera. Mi nismo reklamna agencija, niti zastupamo talentovane osobe: mi smo jedinstveno mesto na kome se izuzetno talentovanim umetnicima pruža prilika da sarađuju sa brendovima – dok brendovi mogu da iskoriste njihovo umeće u stvaranju autentičnih marketinških kampanja i originalnih sadržaja.


O kompaniji Viber

Viber besplatno povezuje njegove korisnike širom sveta sa ljudima koji su im najvažniji, svakodnevnim širenjem dobrih vibracija i stvaranjem izuzetnih životnih događaja. Time što preko 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta upotrebljava ovu komunikacijsku platformu, Viber pruža ljudima priliku da se povezuju na način koji im najviše odgovara – bilo kroz slanje individualnih poruka, putem video poziva, grupnih četova ili praćenjem robnih marki i poznatih ličnosti na javnim četovima. Viber se može koristiti na iPhone®, iPad®, Android™ mobilnim telefonima i tabletima, Windows mobilnom telefonu, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređajima preko 3G/4G ili WiFi konekcija. Kompanija Viber pripada Rakuten Grupaciji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :