Moja Exit Avantura: Exit i Viber pokrenuli globalni konkurs za dizajn stikera

Datum objave:23.03.2016

Pročitano:4292 puta

Exit festival i Viber pozivaju sve kreativce širom sveta da učestvuju na premijernom takmičenju za dizajn Viber stikera!

Exit, jedan od najprestižnijih svetskih festivala, i Viber - jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, najavljuju zvaničan početak zajedničkog međunarodnog takmičenja za dizajn stikera – “Moja Exit Avantura”. Zajedno sa partnerskim “Sea Dance” festivalom u Crnoj Gori, Exit je zaslužan za najoriginalniji svetski festivalski paket – Exit Avanturu: dva nagrađena festivala na dve spektakularne lokacije u dve susedne zemlje! Poznat po specifičnoj energiji i jedinstvenoj atmosferi, Exit festival se održava na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu u Srbiji - dok je Sea Dance festival smešten u Crnoj Gori na Jazu, jednoj od najlepših plaža na Jadranskom moru. Jedinstveni prizori, začinjeni nezaboravnim muzičkim nastupima i pomešani sa istinski pozitivnim vibracijama posetilaca festivala pružaju snažan i potpuno drugačiji doživljaj.

 


Moja Exit Avantura: Exit i Viber pokrenuli globalni konkurs za dizajn stikera | Novi Sad Srbija


Cilj Viber stiker dizajn takmičenja “Moja Exit Avantura” je da inspiriše kreativne umove iz čitavog sveta da izraze njihovo viđenje Exit Avanture i njenih jedinstvenih vrednosti, kao i festivalskog načina života - u formi neodoljivih Viber stikera koji će se koristiti u četovima 365 dana godišnje. Takmičenje će nadgledati organizacija “Talenthouse”, koja umetnicima iz celog sveta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona. Jedan srećni umetnik, odabran od strane zvaničnog žirija, će dobiti nagradu u iznosu od USD $3.000, dok će pobednički dizajn biti pretvoren u stiker paket na Viberu spreman za preuzimanje. Žiri će takođe izabrati i četiri istaknuta umetnika koji će osvojiti po USD $500. Svi oni će biti nagrađeni ulaznicama za Exit Avanturu, a pobednik konkursa će biti pozvan da poseti i doživi Exit Avanturu zajedno sa ostalim članovima svog kreativnog tima, uz VIP pristup bekstejdžu i svetu koji nije dostupan običnim posetiocima.
Zvaničnu Početnu stranicu konkursa “Moja EXIT Avantura” možete naći na sledećem linku:

 

https://www.talenthouse.com/i/create-a-viber-sticker-pack-inspired-by-exit-adventure-sr

Dušan Kovačević, osnivač Exit festivala pozvao je sve kreativne umove da se priključe konkursu naglašavajući: “Exit je u poređenju sa ostalim velikim festivalima jedinstven u pogledu istorije, raznolikosti muzike i društvenog aktivizma. Podstičem vas da pretočite magiju čitave Exit Avanture - kako Exita, tako i Sea Dance festivala - u šarene i zanimljive Viber stikere koja će živeti 365 dana godišnje zahvaljujući vašem kreativnom radu”.


Erez Šošer, kreativni direktor Vibera, dao je značajan savet svim učesnicima: “Tražimo kreativne stikere koji će zabeležiti energiju i vibracije Exita, a koji će biti bitni i ljudima van okvira festivala. Što je stiker korisniji, tako će postati popularniji, pa razmišljajte o tipovima stikera i fraza koje volite svakodnevno da koristite sa svojim prijateljima. Odabrani dizajn stikera će biti mešavina praktičnosti i jedinstvenih vrednosti Exit festivala”.

 

 

Saznajte prvi sve o Exit Avanturi!


I pre nego što krenete na Exit Avanturu, od danas možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći Exit Adventure Public Chat na Viberu! Izvođači na Exit Avanturi će gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal sa festival biće dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Ovde možete pratiti javni čet: http://viber.com/exit.

O Exit Avanturi 2016


Zvanično Najbolji evropski festival za 2016. godinu, Exit festival će se ove godine održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon kojeg se Exit Avantura seli na Jadransku obalu za treći po redu Sea Dance festival, koji će biti održan od 14. do 16. jula. Nastupe na Exit Avanturi već su potvrdili Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Hurts, The Vaccines, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Nina Kraviz, Andy C, Modestep, Sigma, Wilkinson i mnogi drugi.

O kompaniji Viber


Viber besplatno povezuje njegove korisnike širom sveta sa ljudima koji su im najvažniji, svakodnevnim širenjem dobrih vibracija i stvaranjem izuzetnih životnih događaja. Time što preko 711 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta upotrebljava ovu komunikacijsku platformu, Viber pruža ljudima priliku da se povezuju na način koji im najviše odgovara – bilo kroz slanje individualnih poruka, putem video poziva, grupnih četova ili praćenjem robnih marki i poznatih ličnosti na javnim četovima. Viber se može koristiti na iPhone®, iPad®, Android™ mobilnim telefonima i tabletima, Windows mobilnom telefonu, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređajima preko 3G/4G ili WiFi konekcija. Kompanija Viber pripada Rakuten Grupaciji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :