Modular Journey PROMO PARTY 28. jula u Drugstoreu

Datum objave:13.07.2017

Pročitano:3798 puta

Datum održavanja: 28.07.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Drugstore

Promo žurka velikog septembarskog Modular Journey događaja, biće održana 28. jula, u bašti beogradskog kluba Drugstore. Ovom prilikom, u sklopu priprema za 15. septembar, nastupiće di-džejevi Alex Dolby (Italija), TKNO, Nemanja Godjevac i Timmy Mendeljejev.

 

Alex Dolby


Nakon što su Keith Carnal i Stigmata tresli zidove Drugstore-a u aprilu - Tauten etiketa i Modular Source booking agencija, koje stoje iza Modular Journey događaja, odmah su zakazale naredni datum u septembru.


Tik pred najavu line up-a ove žurke, organizacioni tim danas nam je najavio još jedno iznenađenje - PROMO PARTY uz gosta iz Italije Alex Dolby-ja! Italijan koji je odrastao tokom 90-tih, zlatnog perioda rejvova u Rimu, danas je zapažen di-džej i producent. Nastupao je u klubovima kao što su Ministry of Sound u Londonu, DC10 na Ibici, Pacha u Buenos Airesu, Magazzini Generali u Milanu, Sazae u Osaki i brojnim drugim. Vlasnik je poznatog Affekt kluba i istoimenog record label-a, a u klubu je ugostio brojna imena svetske tehno scene - od Monoloc-a do Rebekah-e.

 

Modular Journey / Foto: Marko Obradović Edge

Foto: Marko Obradović Edge


U petak, 28. jula, u bašti kluba Drugstore, osim njega nastupiće i TKNO, Nemanja Godjevac i Timmy Mendeljejev.


Cene karata za ovaj događaj poklon su organizacije, povodom okupljanja 1000 ljudi na aprilskom Modular Journey-ju, i moći će da se kupe 28. jula, na ulazu u baštu Drugstore-a, po ceni od 300 dinara pre, odnosno 400 dinara nakon ponoći.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :