Modni brend Shash, nedavno je izbacio novu kolekciju - MODESTY

Datum objave:25.05.2019

Pročitano:1841 puta

Lokacija: Beograd

Održiva moda i prirodni materijali, jednostavnost, vanvremenska elegancija i pastelne boje . osnovne su karakteristike ove kolekcije
Brend Shash, vođen vizijom umetnice Saše Šašić, nedavno je izbacio novu kolekciju pod nazivom Modesty.
Ovaj brend inspirisan je savremenom ženom koja žudi za jednostavnom elegancijom i visokim kvalitetom. Istančan. Nežan. Večan.

 

Modesty, Shash

Brend koji sebe prepoznaje više kao umetnički projekat nego kao modnu liniju, Shash, još jednom dokazuje da ne postoje granice kada je reč o modi i umetnosti.
Sa željom da prevaziđe barijere i otkrije ženu koja je istovremeno elegantna i slobodna, svaki dan, u svakoj prilici, Saša spaja svoju ljubav prema modi i pokretu u jedinstveno, nosivo umetničko delo.
Svaki komad priča svoju priču, a istovremeno je sposoban da se prilagodi osobi koja ga nosi – da usvoji njene karakteristike, oblikuje se prema njenoj viziji i naglasi njen karakter.
Shash modeli ne prate modne trendove. Oni su vanvremenski i večni, zasnovani na spoju jednostavnog dizajna i besprekornih, udobnih materijala. Spontana elegancija za savremenu ženu.
Shash tim prati nekoliko osnovnih načela, a jedno od njih je održivost. Pored korišćenja prirodnih materijala koji su bio-razgradljivi te ne zagađuju okolinu kada se odbace, Shash neprestano istražuje nove mogućnosti za budućnost.

 


KOLEKCIJA MODESTY (2019)
Osnovna ideja kolekcije je spajanje dva naizgled suprotna pravca. Jedan je vizija prefinjenih, jednostavnih i skromnih linija, a drugi jedinstven pristup koji odgovara na pitanje šta simbioza umetnosti i odevanja može da bude. Osim što može da bude glasna i jaka žudnja za pažnjom, ona može biti i suptilna, hrabra i inteligentna, baš kao i detalji sakoa dizajniranog u saradnji sa vizuelnom umetnicom Madlenom čiji su jedinstveni crteži skriveni na postavi sakoa.

 


Pri stvaranju kolekcije Modesty, kao i uvek, korišćeni su samo najkvalitetniji, prirodni i održivi materijali: lyocell i svilu. Besprekorni, udobni materijali od kojih su izrađeni vanvremenski komadi: suknje i haljine A kroja koje obećavaju slobodu pokreta, te sakoi ravnih linija i suptilnih boja koji unose umetnost u svakodnevni život.

 


Hodajuća galerija – Poseban akcenat u kolekciji stavljen je na umetnost. Crteži koje je za ovu priliku stvorila umetnica Madlena Dašić skriveni su na unutrašnjoj strani svilenog sakoa “Simonet” te je time dobijeno jedinstveno nosivo umetničko delo.


www.shash-couture.com


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :