Moderan, ručno rađen nakit inspirisan jednostavnim, geometrijskim oblicima

Datum objave:05.04.2019

Pročitano:2340 puta

Lokacija: Beograd

"m" brand je spontano nastao krajem 2018. godine kao logičan sled porodične manufakture koja postoji oko 25 godina. Posle dugogodišnjeg iskustva u svim aspektima proizvodnje nakita i poluproizvoda od plemenitih metala, došli smo na ideju da to znanje i veštinu primenimo na nešto drugačije, novo i uzbudljivo.

 


Ideja je bila kako da najjednostavniji geometrijski oblik kao što je kvadrat ili krug pretočimo u efektan i upadljjiv nakit a da ostanemo dosledni načelu našeg dizajn koncepta - minimalizmu.


Svi u porodici imamo pozadinu u kreativnim disciplinama uključujući arhitekturu, dizajn i umetnost pa estetika koja je preovladala u kolekciji GEOMETRIA nije slučajna. Minimalizam, geometrija i arhitektonski elementi su neiscrpna inspiracija za nas.
Značaj minimalističkog pristupa dizajniranju nakita je to što nije vezan za prolazni trend ili pravac u modi, što ga čini na neki način vanvremenskim.

 


Sav nakit se izradjuje u našoj radionici u Srbiji, počevši od rafinisanja srebra jer je kontrola procesa koja doprinosi kvalitetu materijala veoma vazna. Za sada koristimo srebro ali postoji mogućnost izrade i u zlatu ili pozlati.
Plan je da polako širimo brend na trzišta drugih zemalja prateći intuiciju i doslednost osnovne ideje o jednostavnom dizajnu bez nepotrebnih detalja.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :