Moda za poneti /Take Away Fashion

Datum objave:14.08.2008

Pročitano:4962 puta

By:Kulturni front

 
 
Najnovija MODA ZA PONETI će se održati 10 i 11. septembra u Velikoj galeriji SKCa od 17:00 do 22:00h.
 
 
Ovoga puta predstaviće nam se oko trideset autora sa svojim najnovijim kolekcijama. Tu su uvek originalni Nenad Stamenković, Vesna Kracanović i Fish & Chips.
 
 
Treba napomenuti da i ova Moda za poneti ima međunarodni, tačnije regionalni karakter jer će u SKCu svoje radove izložiti i Tajči Čekada, mlada kreatorka ekstravagantnih modela, koja nam dolazi iz Rijeke. Izdvojili bi svakako i izvanredne komade nakita od presvučenih dugmića kao i dečiju garderobu Katarine Dragutinović Roccella. Mlada nada domaće modne scene Ivana Čemerikić predstaviće svoju izuzetnu kolekciju romantičnih i bajkovitih modela haljina i baletanki.
 
 
I ovoga puta, dobar deo izložbe čini savremeni nakit: Milutin Popović sa neverovatnim rešenjima kada je prstenje u pitanju. Ljudmila Stratimirović i Ana Jakić Jevtović donose pregršt novih modela porcelanskih broševa. Očekuje se i predstavljanje Ljudmiline najnovije kolekcije letnjih ogrlica. Zatim tu su veseli bedževi Manje Radić, broševi Ivane Rackov i Marije Banjac i još mnogo, mnogo toga.
 
 
 
I nešto potpuno novo - u okviru MODE ZA PONETI predstavljamo i inicijativu "Iz Srbije s ljubavlju“ koju je Kulturni Front nedavno pokrenuo. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u oblasti dizajna, ali i saradnji sa drugim umetnicima iz zemlje i inostranstva, organizovanju niza izložbi dizajna kod nas, rešili smo da pokrenemo proizvodnju upotrebnih predmeta koji mogu biti reprezentativan suvenir ili poklon, a delo su domaćih dizajnera. Ne propustite promociju serije šolja, činija, tanjirića, časa i drugih predmeta koji nose pečat FSWL (From Serbia with love).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :