Barutana klub Beograd

MO SWIMWEAR - akcija popusta i rasprodaje prošlogodišnjih modela do 8. avgusta

Datum objave:01.08.2020

Pročitano:1354 puta

Milica Opačić i Nikolina Jungić, ispred brenda MO SWIMWEAR, koji se istakao vanvremenskim modelima kupaćih kostima izrađenih od najkvalitetnijih materijala, pozivaju sve dame na rasprodaju prošlogodišnje kolekcije - od 31. jula do 8. avgusta 2020. - MO Premiere, Dobračina 34A na Dorćolu.

 

MO Swimwear


Da podsetimo, prošlogodišnja kolekcija kupaćih kostima ''Goddess'' se isticala izuzetnim krojevima, za različite građe, ali i činjenicom da su modeli napravljeni tako da budu multiuifunkcionalni,  odnosno da se mogu nositi i van plaže. Pored velikih popusta na prošlogodišnju kolekciju, MO SWIMWEAR tim skreće posebnu pažnju na aktulenu kolekciju ''Once Upon A Time in Hollywood'', koja pored odličnih krojeva, i jednodelnih i dvodelnih kupaćih kostima, ima veliki izbor boja, ali i eko materijala, po kome se ova kolekcija posebno izdvojila ove sezone.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prošetaju ovih dana do radnje Mo Premiere, svi modeli kupaćih kostima mogu se pronaći i online putem sajta www.moswimwear.com i instagram stranice @mo.swimwear


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :