Mladen Tomić - Tolerance EP (Lucky Light Recordings 010)

Datum objave:20.09.2013

Pročitano:2825 puta

Mladen Tomić je u poslednjih godinu dana postigao veliki uspeh. Niz zapaženih izdanja i serija ozbiljnih gigova potvrđuju njegov kvalitet. Lucky je regionalno dobro poznat label, koji je za jubilarno 10. izdanje okupio zanimljivu ekipu producenata. Pored Mladenove trake, na izdanju se nalaze još tri remixa za koje su zaslužni Mauro Picotto & Riccardo Ferri, Dejan Milićević & Speedy i Edy C.Tolerance u svom originalnom izdanju ima sve karakteristike odlične peaktime numere. Dinamična tech osnova sa vokalnim teaserom, koji je u breaku praćen dobrom synth i hook podlogom. Lepo upakovana i sekvencirana traka, koja će se lako uklopiti i u house i u techno set.

Mauro i Riccardo u svom remixu od samog početka numere odlaze u malo dinamičniji pravac. Jak kick i razni shuffle momenti sa razvučenim vokalnim semplom iz originala pokazuju kako se danas pravi moderna club techno bomba. Kvalitetan uplifting break, posle kojeg sledi dinamičan nastavak sekvenca. Odličan techno remix!

Slede Dejan Milićević & Speedy, čiji će zajednički remix mnoge iznenaditi. Ovde se, naime, radi o dobrom old school techno zvuku. Podloga sa acid noizz elementima i dobrim breakdown delom čine ovaj remix pogodnim za tvrđe setove.

I na kraju nas Edy C. u svojoj izvedbi vraća u period perkusionog tribal zvuka. Sweep i fx podloga praćena ride činelama i dobro odrađen break od ovog remixa čine epilog celog izdanja. Definitivno lepo upakovano izdanje sa četiri dinamične numere koje se uklapaju u današnje trendove.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :