Mladen Tomić - Premijerno nastupio u Njujorku

Datum objave:18.09.2013

Pročitano:3574 puta

Mladen Tomić, banjalučki DJ i producent, koji zajedno sa kolegom Sinišom Tamamovićem posjeduje jednu od trenutno najeminentnijih izdavačkih kuća – Night Light Records, nastupio je krajem avgusta u Njujorku, a odmah zatim i u Majamiju i tako ušao u istoriju kao prvi DJ sa naših prostora koji je dobio priliku da ondašnjoj publici u velikom stilu prezentuje svoj dosadašnji rad.
 


„Amerika je veliko i izuzetno bogato tržište, a tamošnja muzička scena je posljednjih godina sve više fokusirana na elektronski underground zvuk. Iz Njujorka i Majamija nosim najbolje utiske, publika me odlično prihvatila, a posebno mi je drago što su već čuli za mene, bili su upoznati sa mojim radom i odlično smo se proveli, i oni i ja“, kaže Mladen.
 
Mladen je posebno ponosan na poziv da dođe i nastupi u Njujorku, gdje je bio prvi put. Žurka se dešavala u 29. avgusta u Kvinsu, a pored Mladena na istom eventu nastupili su i Ace Alvares, Sean Espo i Steve Grand. Nastup je organizovan povodom američkog praznika Labor Day (Praznik rada).
 
Prvog septembarskog dana, Mladen Tomić je nastupio u Majamiju, po drugi put, i to na Night Light Showcase, promo žurci na kojoj su predstavljena izdanja izdavačke kuće Night Light Records, a bili su tu i Lude, Hilary Warner i Renato Lopez, kao i Paolo Mojo, Burner Brothers i David Zafra.
 
„Izuzetno mi je drago što sam dobio priliku da opet nastupim u Majamiju, što znači da se publici i promoterima dopalo ono što su vidjeli i čuli kada sam gostovao prvi put ovdje. S obzirom na odličan prijem i sjajnu energiju siguran sam da ću se opet vratiti, sa novim izdanjima“, istakao je Mladen.
 
Ipak, za ovog talentovanog i ambicioznog muzičara nema odmora. U naredna dva mjeseca očekuju ga nastupi u  Pragu u Češkoj, Mostaru, Banjaluci, u Makedoniji, Insbruku u Austriji, španskom gradu Bilbau, kao i u Amsterdamu.
 
Informacije o nastupima, izdanjima i fotografije možete pronaći na Mladenovoj internet stranici www.djmladentomic.com, ili ga kontaktirati putem adrese djmladentomic@gmail.com ili broja telefona +38765527809.
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :