Barutana klub Beograd

MLADEN TOMIĆ ALL NIGHT LONG @ Fabrique

Datum objave:01.03.2018

Pročitano:1741 puta

Datum održavanja: 03.03.2018

Lokacija: Fabrique, Banja Luka

Godišnja cjelovečernja žurka jednog od najpoznatijih DJ-eva iz BiH, Mladena Tomića, biće održana u subotu, 3. marta u banjalučkom klubu Fabrique. Šestočasovno muzičko putovanje kroz različite žanrove elektronske muzike počeće u 22 sata.


DJ i producent Mladen Tomić je jedan od najpoznatijih predstavnika elektronske scene u BiH i regionu, koji već dugi niz godina zabavlja publiku širom svijeta nastupajući na najpoznatijim festivalima i klubovima.

 

Mladen Tomić

Mladenove energične setove karakteriše kombinacija Techna i Tech House-a ukomponovana sa odličnim groove-om i bass-om. Pažljivo odabrane trake, jedinstvena produkcija i savršena tehnika obezbijedile su mu saradnju sa najpoznatijim DJ-evima svjetske scene (Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof, Adam Beyer...)

Mladen je jedan od pokretača čuvenog label-a, Night Light Records, koji je danas sinonim za kvalitetna i inovativna izdanja. 

Za njegove žurke u Banjaluci uvijek se traži karta više jer domaćoj publici, koja ga godinama prati, uvijek priredi set za pamćenje! Žurka će biti održana u zajedničkoj saradnji Groove organizacije i kluba Fabrique. Ulaznica će do 22 sata koštati 7 KM, a nakon toga 10 KM.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :