Mlada i talentovana Lovra ovog četvrtka stiže u DOT

Datum objave:12.12.2016

Pročitano:3713 puta

Datum održavanja: 15.12.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Klub DOT

Klub DOT u sradanji sa Freedom Music Srbija u četvrtak 15. decembra ugostiće mladu i talentovanu umetnicu koja nam dolazi iz Berilina DJ LOVRU, dok će domaću podršku pružiti Roxa. Ulaz je besplatan.

 

Lovra u DOT-u


U vremenu kada se novi i ambiciozni DJ-evi stalno pojavljuju na sceni, nije lako izdvojiti se iz mase. Zato nase je potraga za individualnošću dovela pravo do muzike talentovane mlade umetnice. Predstavljamo vam Lovru!

Rođena u nemačkoj provinciji, LOVRA je otkrila svoju strast prema muzici još u ranom detinjstvu i upravo je taj entuzijazam prema zvuku probio put njene profesionalne karijere i omogućio izražavanje njene svestrane kreativnosti. Nakon studija dizajna, Lovra se seli u Berlin, gde nalazi kreativno okruženje koje joj je bilo potrebno. U žiži prestonice umetničke slobode, otkriva nove ideje i podsticaje za svoju muziku. Ona kaže: "Berlin je veoma slobodouman(mozda nesto bolje) grad. Imati priliku da svakodnevno sretneš i učis od novih, nadahnutih ljudi i da čuješ njihova mišljenja je nešto što meni mnogo znači!''

Kombinujući svoju strast prema muzici iz osamdesetih i devedesetih sa svojim prirodnim osećajem za moderne melodije, Lovra je formirala sopstveni, prepoznatljiv zvuk. Njene trake odišu house gruvom, upečatljivim vokalima i bitovima uz koje morate da đuskate. Nošena radoznalošću prema novim zvucima i potrebom da oda počast muzici minulih decenija, Lovra je izradila svoje ime na muzičkoj sceni.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :