MKDSL donosi veče Staroelektronike u Lemon Chill

Datum objave:14.10.2016

Pročitano:4968 puta

Datum održavanja: 15.10.2016

By:Milica Čule

Lokacija: Lemon Chill

Od ove subote, 15. oktobra, noćni život na Dunavskom keju biće bogatiji za veče "Staroelektronike". Za gramofonima će biti dobro poznati gradski di-džej MKDSL.

 

MKDSL

MKDSL će readaptirati jugoslovenske pesme u klupski miks, uživo. Šlageri, funk, rok i disko, pop i elektro, pesme koje ne možete čuti ni u jednom drugom klubu, očekuju vas svake subote na splavu “Lemon Chilli”, kod hotela Jugoslavija, sa početkom u 22 časa.

Svoj raznoliki, prepoznatljivi i istovremeno neuhvatljivi opus, MKDSL gradio je deceniju i po kroz bavljenje di-džejingom, a nakon toga poslednje tri godine posvetio je izvođenju klupske muzike uživo. Autor je brojnih klupskih numera, muzike za filmove, izložbe, pozorišne predstave, kao i obrade čuvene dečije pesme "Jedan dan moga oca" Dobrice Erića iz zbirke “Poletarac” Duška Radovića.

 

Pravo ime mu je Marko Milošević, publika ga poznaje po izuzetno zanimljivom stilu i izboru muzike koju pušta, a koju sam naziva „inteligentnom muzikom za ples“. 2003. godine dobija prvu nagradu na takmičenju mladih di-džejeva i tada njegova karijera kreće uzlaznm putanjom. Kao di-džej već godinama intenzivno radi u svim beogradskim klubovima, ali se u isto vreme bavi i sopstvenom produkcijom, i jedan je od osnivača beogradske elektro scene. 

 

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :